Home Business Unit Controller

Business Unit Controller

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Financieel / Administratief

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-29

De beste werkgever van Nederland zoekt de beste controller (RA/RC)

Waar ga je werken?

Visser & Smit Hanab is actief betrokken bij de energietransitie en werkt aan een schonere en duurzamere maatschappij. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. Visser & Smit Hanab heeft de overtuiging en de wil om hieraan een grote bijdrage te leveren en heeft haar strategie voor de komende jaren hierop gericht.

Wij zoeken versterking van ons team. Ben jij onze nieuwe collega met financieel DNA?


Wat ga je doen?

Als Controller voor onze business units ben je betrokken bij een grote diversiteit aan contracten, projecten en klanten. Je schakelt en werkt samen met verschillende teams. Samen met jouw collega’s draag je écht bij aan de energietransitie! De business units hebben een eigen P&L en het management team is hecht in het realiseren van veranderingen en resultaten.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een gedreven collega met enkele jaren werkervaring (dit is voor jou een mooie 2e carrièrestap). Een teamplayer die enthousiast en stressbestendig is en passie voor het vak heeft. Je stuurt het succes van de business units aan de hand van het bewaken van de financiële stromen. Je participeert in het managementteam. Onze Nederlandse en internationale klanten bevinden zich zowel in de publieke als de private sector.

Je bent bekend met het werken in een projectenorganisatie en hebt ervaring met regiewerken. Daarnaast heb je een financiële opleiding afgerond (RA/RC). Heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal? Ben je ook nog eens positief kritisch en nauwgezet in je advies en opvolging van acties? Dan hebben wij een uitdagende toekomst voor je! Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor terug.

Wat hebben wij te bieden?

Door onze medewerkers zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever in de Bouw 2018 – 2019’! Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bieden we jou:

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • (Interne) opleidingsmogelijkheden die voortbouwen op de ervaring en expertise die jij ons biedt;
  • Een mobiele telefoon en een laptop;
  • Een auto van de zaak;
  • Lekkere en gezonde lunch;
  • Korting op een abonnement bij de sportschool. 


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt onze toekomst je aan? Solliciteer dan via onderstaande button en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Wil je meer weten? Bel met Marc Springvloed (Directeur Finance) op 06-48671798 of Ruth van den Berg (Hoofd HR) op 06-51017325.

Een assessment en een pre-employment screening zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+