Home Calculator Boren

Calculator Boren

Visser & Smit Hanab bv31.12.19 Calculatie / Werkvoorbereiding

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-10-14

Wil jij zelfstandig werken aan calculaties voor internationale boorprojecten en vind je het leuk veel verschillende taken op te pakken? Pak dan deze kans!

Laat zien wat je kan als Calculator Boren

Als Calculator op ons hoofdkantoor Papendrecht ben je betrokken bij verschillende tenders en ben je een belangrijk onderdeel van het tenderteam. Jij weet wat de mogelijkheden zijn binnen het project en hoe je daar rekening mee moet houden bij het opstellen van de kostprijs. Als calculator van de afdeling Boren werk je aan nationale en internationale interessante projecten.

Jouw taken zijn onder andere:

–       Onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers over doorlooptijden en kostprijzen;

–       Opstellen van de begroting en de offerte;

–       Site visits en klantbezoeken in binnen- en buitenland;

–       Indien gewenst door de klant, het opstellen van plan van aanpak en planning;

–       Het leveren van input voor EMVI aanbestedingen.

Wie wij zijn?

Het huidige calculatie team Boren bestaat uit 3 collega’s gevestigd op ons kantoor in Papendrecht. Het team staat onder leiding van het Hoofd Bedrijfsbureau. De boorprojecten waaraan gewerkt wordt zijn uitdagend en bevinden zich voornamelijk in Europa.

Wat breng je mee als Calculator?

– Je hebt minimaal een afgeronde MBO+/HBO opleiding (Civiele techniek of gelijkwaardig);

– Indien je ervaring meeneemt als uitvoerder van civiele projecten heeft dat een voorkeur;

– Je hebt ervaring met het opstellen van calculaties;

– Het onderhouden van contacten met diverse partijen gaat jou makkelijk af;

– Nauwkeurig en precies werken zitten in je dna;

– Uitstekende beheersing van de Engels taal (mondeling en schriftelijk).

Wat bieden wij?

Naast een goede werksfeer, een prima salaris, ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

  • 38 (25+13 ADV) vakantiedagen;
  • een goede pensioenregeling;
  • reiskosten of auto afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat je rijdt;
  • smartphone en laptop.

    

Over Visser & Smit Hanab

Wij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabelinfrastructuur. Wij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van energie in de vorm van oa stroom, olie, aardgas of water.

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je vragen over deze vacature en/of procedure? Deze kan je stellen aan Kelly van der Doelen (Recruiter) via +31 613843095 of k.vd.doelen@vshanab.nl


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+