icon-arrow-right
Home Calculator Ondergrondse Leidingprojecten

Calculator Ondergrondse Leidingprojecten

Visser & Smit Hanab bv29.02.20 Calculatie / Werkvoorbereiding

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-05

Wil jij zelfstandig werken aan calculaties voor ondergrondse leidingprojecten en vind je het leuk veel verschillende taken op te pakken? Werk je graag als onderdeel van een tenderteam, dan is dit jouw kans.


Laat zien wat je kan als Calculator Ondergrondse Leidingprojecten

Als Calculator op ons hoofdkantoor Papendrecht of vestiging Veendam ben je betrokken bij verschillende tenders en ben je een belangrijk onderdeel van het tenderteam. Jij weet wat de (on)mogelijkheden zijn binnen het project en hoe je daar rekening mee moet houden bij het opstellen van de kostprijs.

Je schrijft het voorstel voor de werkmethode: de ene keer bedenk je deze zelf en de andere keer ben je met de uitvoeringsorganisatie in overleg om de juiste methode op te stellen. Het voorstel bespreek je met de uitvoerders en de bedrijfsleiding. Zijn zij akkoord, dan maak jij de kostprijs.

Jouw taken zijn onder andere:

-       onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers over doorlooptijden en kostprijzen;

-       opstellen van de begroting en de offerte;

-       indien de klant dit wenst opstellen van plan van aanpak en de planning;

-       leveren van input voor EMVI aanbestedingen.


Wie wij zijn?

Het huidige calculatie team bestaat uit 6 collega’s verdeeld over de vestigingen Papendrecht en Veendam. Het team staat onder leiding van het Hoofd Bedrijfsbureau. De projecten waar je aan werkt variëren van groot tot klein en worden uitgevoerd door de afdeling die gespecialiseerd is in ondergrondse transportleidingen.


Wat breng je mee als Calculator?

- HBO werk- en denkniveau richting civiele techniek of werktuigbouwkunde;

- een paar jaar ervaring calculator in ondergronds leidingwerk;

- kennis van diverse aanbestedingsmethoden zoals EMVI;

- accuratesse en je werk goed kunnen structureren;

- zelfstandig kunnen werken en een proactieve instelling.

Wat bieden wij?

Naast een goede werksfeer, een prima salaris, ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

  • 38 (25+13 ADV) vakantiedagen;
  • een goede pensioenregeling;
  • reiskosten of auto afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat je rijdt;
  • smartphone en laptop.

    

Over Visser & Smit Hanab

Wij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabelinfrastructuur. Wij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van energie in de vorm van oa stroom, olie, aardgas of water.

Visser & Smit Hanab is verkozen tot Beste Werkgever 2018-2019 door werknemers.

Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij verzekerd van de steun van een internationaal bouwconcern met meer dan 16.000 medewerkers en 120 werkmaatschappijen in Europa en Noord Amerika.


Interesse?

Word jij onze nieuwe collega?

Eventuele inhoudelijke vragen vooraf over deze vacature? Deze kan je stellen aan Rein Kuiper (Hoofd Bedrijfsbureau) via 06-21218785 of rein.kuiper@vshanab.nl.

Heb je vragen over de procedure? Deze kan je stellen aan Bettina van Loenhout (P&O Manager) via +31 611007163 of b.van.loenhout@vshanab.nl

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+