Home Contractmanager

Contractmanager

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Projectmanagement, Engineering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-03-28

De beste werkgever van Nederland zoekt de beste contractmanager

Visser & Smit Hanab is actief betrokken bij de energietransitie en werkt aan een schonere en duurzamere maatschappij. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. Visser & Smit Hanab heeft de overtuiging en de wil om hieraan een grote bijdrage te leveren en heeft haar strategie voor de komende jaren hierop gericht.

Wij zoeken versterking van ons team. Ben jij onze nieuwe collega met contract DNA?

Wij willen graag met je samenwerken aan de verdere verduurzaming van energiegebruik. Als Contractmanager ben je betrokken bij een grote diversiteit aan contracten, projecten en klanten. Je schakelt en werkt samen met verschillende teams. Samen met jouw collega’s draag je écht bij aan de energietransitie!

Wij zoeken een gedreven collega. Een teamplayer die enthousiast en stressbestendig is. Je stuurt het succes van projecten aan de hand van het contract. Je adviseert en participeert tijdens de aanbesteding- en uitvoeringsfase. Onze Nederlandse en internationale klanten bevinden zich zowel in de publieke als de private sector. Ben jij bekend met verschillende contractmodellen, zoals FIDIC, UAV 2012 en UAV-GC 2005? Jij zorgt ervoor dat alle partijen tevreden zijn en dat we doen wat we met elkaar afgesproken hebben.

Je bent HBO of WO opgeleid. Je hebt een technische achtergrond met juridische affiniteit. Een juridische achtergrond met technische affiniteit vinden we ook goed. Heb je goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal? Ben je ook nog eens positief kritisch en nauwgezet in je advies en opvolging van acties? Dan hebben wij een uitdagende toekomst voor je! Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor terug.

Door onze medewerkers zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever in de Bouw 2018 – 2019’! Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bieden we jou:

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • (Interne) opleidingsmogelijkheden die voortbouwen op de ervaring en expertise die jij ons biedt;
  • Een mobiele telefoon en een laptop;
  • Een auto van de zaak;
  • Lekkere en gezonde lunch;
  • Korting op een abonnement bij de sportschool. 


Ben jij bepalend voor de realisatie van mooie projectresultaten en spreekt onze toekomst je aan? Bel met Ivo Nuijten op 06-22939613.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+