Home Corporate Controller

Corporate Controller

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Financieel / Administratief

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-05

Wil jij onze financiële resultaten inzichtelijk maken en meedenken in het optimaliseren van onze processen?


Waar ga je werken?

Werken bij Visser & Smit Hanab betekent actief betrokken zijn bij de energietransitie en werken aan een schonere en duurzamere maatschappij. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. Visser & Smit Hanab heeft de overtuiging en de wil om hieraan een grote bijdrage te leveren en heeft haar strategie voor de komende jaren hierop gericht. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Naast een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden we je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Visser & Smit Hanab is een projectorganisatie en is een dochter van VolkerWessels.


Wat ga je doen?

Als Corporate Controller ben je actief betrokken bij het inzichtelijk maken en consolideren van onze financiële resultaten. Je coördineert de controllingwerkzaamheden en voert projectmatige werkzaamheden uit, zoals internationale fiscale vraagstukken. Daarnaast houd je je bezig met verslagleggingsvraagstukken zoals overnames, projectwaarderingen en het invoeren van nieuwe rapportagerichtlijnen. Je schroomt niet om op mensen af te stappen en collega’s van andere afdelingen te betrekken bij het oplossen van een probleem. Door je enthousiasme en drive krijg je mensen in beweging en kom je tot procesverbeteringen.

Je maakt deel uit van het Planning & Control team op het hoofdkantoor in Papendrecht en je onderhoudt contacten met de vijf business units, de Finance afdeling van VolkerWessels, de controlerend accountant en externe adviespartijen.


Wat breng je mee?

 • Je bent HBO opgeleid in een economische richting (bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde);
 • Je bent toe aan je 3e carrièrestap in een financiële rol;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent analytisch sterk;
 • Je bent leergierig, pro actief, je vindt het leuk om mee te denken, om voortdurend aan verbeteringen te werken en op de voorgrond te treden;
 • Gezonde ambitie om op termijn door te stromen binnen Visser & Smit Hanab of een andere werkmaatschappij binnen VolkerWessels.


Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden je een uitdagende toekomst! Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor terug.

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bieden we jou:

 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • (Interne) opleidingsmogelijkheden die voortbouwen op de ervaring en expertise die jij ons biedt;
 • Mobiele telefoon en een laptop;
 • Lekkere en gezonde lunch;
 • Korting op een abonnement bij de sportschool. 
 • Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt onze toekomst je aan? Solliciteer dan via onderstaande button en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega.


Wil je meer weten? Bel met Wendy Leerdam (Manager Planning & Control) op 06-83623958 of Ruth van den Berg (Hoofd HR) op 06-51017325.

Een assessment en een pre-employment screening zijn onderdeel van de selectieprocedure. 

Acquisitie in de breedste zin van het woord wordt niet op prijs gesteld.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+