Home Engineer in regio West Nederland

Engineer in regio West Nederland

Visser & Smit Hanab bv28.06.19 Engineering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2018-12-04

Wil jij als Engineer deel uit maken van de beste werkgever in de bouw van 2017? Voor het nieuw op te zetten team voor UAV-GC zijn wij op zoek naar versterking van ons ambitieuze en groeiende team. Zie jij dit zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels. Je werkgebied is west Nederland. Je standplaats is Benthuizen.


Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, ook binnen VolkerWessels bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·       25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

·       Een goede pensioen regeling

·       Salaris ligt in range van € 2250,- tot € 3500,- bruto per maand

·       Smartphone en laptop

·       Reiskostenvergoeding of auto van de zaak (afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers per jaar)

·       Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool


Als Engineer ondergrondse infrastructuur werk je aan engineeringsopdrachten op het gebied van kabel- en leidingstructuren. Deze werkzaamheden voer je uit in het nieuw op te zetten UAV-GC team.


Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden:

·       Het in detail uitwerken van het basisontwerp van de opdrachtgever (t.b.v. elektra)

·       Je schouwt het tracé en verwerkt de gegevens van buiten in een ontwerp

·       Je stuurt een tekenaar aan om het basis ontwerp te maken

·       Het aanvragen van vergunningen o.b.v. het ontwerp bij de betrokken vergunningspartijen (zoals gemeentes, provincie, hoogheemraadschap, e.d.)

·       Je  bespreekt het basis ontwerp met de opdrachtgever en geeft uiteindelijk goedkeuring tot het definitieve ontwerp


Wat breng je mee als Engineer:

·       HBO werk/denkniveau

·       Flexibiliteit ten aanzien van reizen (je werkgebied is West Nederland, standplaats Benthuizen)

·       Je hebt veel affiniteit & interesse in de ondergrondse infra (elektra)

·       Je bent klantgericht, weet op een juiste manier de opdrachtgever aan te spreken en dit op een juiste communicatieve manier intern te vertalen naar je collega’s

·       Je bent in het bezit van een B-rijbewijs en een VCA-vol diploma


Wie zijn wij: Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit distributie richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor gas, water en warmte (met name voor huisaansluitingen). De vestigingen hiervan zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 500 professionals. Kijk voor recente projecten op onze site www.vshanab.nl of op YouTube https://youtu.be/ESNBrr3aEdg


Is dit iets voor jou?! Reageer dan via onderstaande button. Hopelijk drinken wij dan snel een kop koffie ter kennismaking!
Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+