Home Engineer ondergrondse infra

Engineer ondergrondse infra

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Engineering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-03-26

Wij zijn Visser & Smit Hanab. Al 151 jaar zijn we de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen- en kabel infrastructuur. We zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Dit doen we met de allerbeste vakmensen.

De afdeling Engineering zoekt een Engineer voor ondergrondse kabel- en leidingprojecten. Vanwege de goed gevulde orderportefeuille zijn we op zoek naar uitbreiding van ons top team. We doen al hele leuke uitdagende projecten, maar we willen dit met jouw hulp nog beter gaan doen én verder uitbreiden.

Wat ga je doen? Je maakt zelfstandig ontwerpen voor ondergrondse kabel- en leidingroutes, horizontaal gestuurde boringen, microtunnelprojecten en hulpconstructies voor de uitvoering. Eerst ga je in overleg met de klant over de eisen en ga je buiten kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna maak je met de nieuwste 3D ontwerpsystemen een ontwerp. Bij het ontwerp houd je rekening met de geldende regelgeving en klant specifieke eisen. Je werkt het ontwerp uit tot een hoog detailniveau en werkt nauw samen met het uitvoeringsteam. Na het ontwerp zie je jouw ontwerp daadwerkelijk tot stand komen.

Onze nieuwe collega:

  • Heeft affiniteit met het ontwerp en de aanleg van ondergrondse infrastructuur;
  • Denkt en werkt op HBO niveau. Vakdiscipline civiel of werktuigbouw;
  • Is iemand met ervaring. Jong en ambitieus vinden we ook goed;
  • Vindt het leuk om met BIM en de digitalisering van het ontwerpproces aan de slag te gaan. Wij maken namelijk serieus werk van BIM in de ondergrondse infra. 


Jouw nieuwe werkomgeving:

  • Je komt in een team van 40 specialisten. Dit team staat volop in het BIM leven, het stof is er al lang af. We hebben een eigen BIM centrum waar we onze ontwerpen 3D, interactief al Bimmend maken en klanten verbazen met een digitale weergave van waar ze om hebben gevraagd;
  • Een team van winnaars. Je gaat je meten met de besten op jouw vakgebied;
  • We blijven continu investeren in jouw opleiding, maar ook in de beste ontwerpsystemen;
  • Uiteraard zijn er goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.


Graag willen wij met jou in gesprek komen. Stuur even een berichtje aan Eric Klem (Groepsleider Civiel ) op e.klem@vshanab.nl of bel 06-294.09.759.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+