Home HR Medewerker

HR Medewerker

Volker Energy Solutions31.12.19 HR

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-10-08

Krijg jij energie van een veranderde en groeiende organisatie en vind je het leuk om zaken op te zetten en te verbeteren? Wil jij verantwoordelijkheid over de administratieve HR-vraagstukken met als doel blije medewerkers, interne klanten en nieuwe collega’s? Dan zou je weleens heel goed in ons team kunnen passen! 

Volker Energy Solutions is op zoek naar een HR-medewerker die het team komt versterken. We zijn op zoek naar een leergierige collega die met een frisse blik kijkt naar HR gerelateerde vraagstukken. Je begrijpt wat de interne klanten willen en met duidelijke antwoorden zorg jij voor tevreden medewerkers op alle niveaus. Je zal niet alleen binnen het team een bekend gezicht zijn, maar ook voor de rest van de organisatie. Het feit dat bepaalde processen nog in ontwikkeling zijn en niet vast staan brengt jou niet van je stuk. Sterker nog, dat brengt jouw initiatiefrijkheid en oplossingsgerichtheid naar boven.

Deze brede administratieve HR functie is een mooie opstap voor je carrière.

Je bent verantwoordelijk voor

 • Administratieve handelingen b.v. mutaties in-, door- en uitstroom personeel en overige HR project gerelateerde taken.
 • Het beheren van interne goedkeuringsprocessen en personeelsaanvragen. 
 • Eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen.
 • Het uitwerken van wervingsacties in samenwerking met recruitment en het inplannen van sollicitatiegesprekken.
 • Pro actief meedenken over HR procedures en werkprocessen.
 • Organiseren van bijeenkomsten en evenementen, zowel intern als extern op gebied van HRM en Recruitment.


Wat breng je mee?

 • Een afgeronde MBO of HBO richting HRM. 
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een passie voor HR en wil graag met ons meebouwen en meegroeien;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift.
 • Je hebt ervaring met gangbare Microsoft pakketten, pikt het werken met nieuwe programma’s snel op en je hebt al enige ervaring in het werken met AFAS.
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan goed plannen en organiseren.


Wat bieden wij?

Wil jij werken in hartje centrum Rotterdam, in een modern kantoor aan de voet van de Erasmusbrug als HR Medewerker. Dan bieden wij afwisselende functie in een enthousiast team, waarin je veel vrijheid krijgt om eigen inbreng te tonen en de functie naar eigen inzicht in te vullen. We bieden je goede begeleiding en geven je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. 

Waar ga je werken?

Werken voor Volker Energy Solutions betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van energie infrastructuren. Zo is Volker Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energie opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen Volker Energy Solutions. Wij hebben een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Medewerkers zijn trots om bij Volker Energy Solutions te werken. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Volker Energy Solutions is een dochteronderneming van Visser & Smit Hanab. Daarmee is het een onderneming binnen de koninklijke VolkerWessels N.V. Volker Energy Solutions omvat circa 180 medewerkers.

Interesse?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anne Greven, Recruiter | HRM, op telefoonnummer 06 112 74 305 | E-mail: anne.greven@volker-es.nl

Meteen solliciteren? Dat doe je door hieronder je gegevens, cv en eventueel motivatiebrief achter te laten. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Een assessment en een pre-employment / VOG screening zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

+