Home Junior Engineer

Junior Engineer

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Engineering, Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-02-11

Visser & Smit Hanab Boren is op zoek naar een Junior Engineer die technische ondersteuning gaat bieden aan onze boorafdeling.

Visser & Smit Hanab Boren is de beste speler op de markt. We maken projecten in de Tunnelling en HDD, de laatste over de hele wereld. We hebben klanten binnen Visser & Smit Hanab en VolkerWessels, maar ook volop daarbuiten. De orderportefeuille is goed gevuld, daarom zoeken we collega’s.

Jouw team geeft technische ondersteuning in zowel de tender- als uitvoeringsfase van onze boorprojecten. Risicoanalyses maken, (mede-) bepalen van de technische aanpak van projecten en het analyseren van boordata zijn enkele van de taken die je gaat uitvoeren. Je staat in nauw contact met het Technisch Bureau van Visser & Smit Hanab, maar ook met de uitvoerders en boormeesters die het werk uitvoeren.

Als je lef hebt, ondernemend bent en veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan kunt, pas je in ons team.

Wie zijn wij?

Visser & Smit Hanab is dé specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Technische kennis bijvoorbeeld door een opleiding richting civiele techniek; 
  • Affiniteit met boren;
  • Je vindt het leuk om in het buitenland te werken;
  • Rijbewijs B;
  • Je spreekt goed Engels.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met Ruben Rothuizen – Team leader Technical Support – op het nummer 06-15055958.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+