Home Junior inkoper met groeiambitie

Junior inkoper met groeiambitie

Visser & Smit Hanab bv30.09.19 Inkoop

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-06

Wil jij je vastbijten in onze inkooppakketten en weet je hier het optimale resultaat voor onze organisatie in uit te onderhandelen?

Waar ga je werken?

Werken bij Visser & Smit Hanab betekent actief betrokken zijn bij de energietransitie en werken aan een schonere en duurzamere maatschappij. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. Visser & Smit Hanab heeft de overtuiging en de wil om hieraan een grote bijdrage te leveren en heeft haar strategie voor de komende jaren hierop gericht. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Naast een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden we je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Visser & Smit Hanab is een projectorganisatie en is een dochter van VolkerWessels.

Wat ga je doen?

Als junior inkoper kom jij ons team versterken met je talenten, frisse ideeën en initiatieven. Hiermee kun je een mooie bijdrage leveren aan het realiseren van inkoopresultaten en procesoptimalisaties. Je zorgt voor de coördinatie van de inkoop van algemene producten en diensten en je bewaakt onze raamcontracten.

Je schrijft zelf inkoopplannen, stemt die af met de interne klant en je collega inkopers. Daarnaast vraag je zelf offertes aan voor de product-/dienstengroep waar je verantwoordelijk voor bent (koop/huur, onderaanneming, inleen), je onderhandelt deze zelf uit en maakt dit definitief in de vorm van raam- of projectcontracten. Je schroomt hierbij niet om op mensen af te stappen en collega’s van andere afdelingen te betrekken bij het toewerken naar een optimaal contract. Door je enthousiasme en drive krijg je mensen in beweging en kun je eveneens komen tot procesverbeteringen.

Je maakt deel uit van het inkoopteam op het hoofdkantoor in Papendrecht en je onderhoudt contacten met de vijf business units, andere stafafdelingen en bestaande en potentiele leveranciers.

Wat breng je mee?

  • Je bent HBO of universitair  opgeleid in een technische richting of hebt een economische/ bedrijfskundige studie afgerond en hebt affiniteit met techniek;
  • Je zoekt je 1e baan of bent toe aan je 2e carrièrestap;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent analytisch sterk;
  • Je bent leergierig, pro actief, een bruggenbouwer en een teamplayer;
  • Je hebt gezonde ambitie om op termijn door te stromen binnen Visser & Smit Hanab of een andere werkmaatschappij binnen VolkerWessels.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden je een uitdagende toekomst met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bieden we jou:

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • (Interne) opleidingsmogelijkheden, waaronder NEVI-opleiding, die voortbouwen op de ervaring en expertise die jij ons biedt;
  • Mobiele telefoon en een laptop;
  • Lekkere en gezonde lunch;
  • Korting op een abonnement bij de sportschool. 


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt onze toekomst je aan? Solliciteer dan via onderstaande button en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Wil je meer weten? Bel met Jan Dekker (Hoofd Inkoop a.i.) op 06-12254821 of Ruth van den Berg (Hoofd HR) op 06-51017325. 

Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+