Home Junior tendermanger bedrijfsbureau - werkgebied landelijk

Junior tendermanger bedrijfsbureau - werkgebied landelijk

2019-05-29

Gezocht voor ons bedrijfsbureau: een junior tendermanager. Ben jij de junior tendermanager die bij ons het vak wil leren en het tenderproces in goede banen wil leiden zodat wij succesvol kunnen aanbesteden? Dan is de functie junior tendermanager echt iets voor jou!

Als junior tendermanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren en professionaliseren van het gehele tenderproces voor multidisciplinaire en complexe projecten. Het gaat hierbij om tendervraagstukken ten aanzien van kabels en leidingen. Je bewaakt de parameters van het tenderproces in tijd, budget, kwaliteit, organisatie, scope en risico’s. Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatieve deel van de aanbieding (aanbiedingspresentaties en – documenten), waarbij zowel de inhoud als de onderliggende vraag van de klant beantwoord worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verificatie- en concretiseringsfase, adequate contractvorming en overdracht naar realisatie. Het volgen van uitgebrachte aanbiedingen en het aandragen van verbetervoorstellen ten aanzien van het tenderproces behoren uiteraard ook tot jouw takenpakket.  

Vanuit ons bedrijfsbureau ondersteunen wij onze klanten in ondergrondse infrastructuur oplossingen. Je werkgebied is landelijk, de standplaats Benthuizen. Visser & Smit Hanab bestaat 150 jaar en is nog steeds een jong innovatief bedrijf! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels.

Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, ook binnen VolkerWessels bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·        25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

·        Een goede pensioen regeling

·        Smartphone en laptop

·        Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak (afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers per jaar)

·        Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool

Je werkzaamheden zijn o.a. als Junior Tendermanager:

·        Uitwerken kabeltrace’s

·        Berekenen van kabels

·        Opstellen van de planning

·        Afspraken maken met stakeholders

·        Single-line diagram opstellen

·        (technische) afstemming met de leveranciers

Wat breng je mee als Junior Tendermanager:

·        HBO werk- en denkniveau, met relevante opleidingsrichting

·        Flexibele en zelfstandig instelling, contractueel sterk en gericht op het benutten van kansen

·        Talent voor plannen, organiseren en coördineren

·        Kennis & ervaring binnen de ondergrondse infra

·        Gericht op samenwerken en een goede communicatieve vaardigheden

·        Geldig VCA basis certificaat en een B-rijbewijs, je werkgebied is landelijk

Wie zijn wij: Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit distributie richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor gas, water en warmte (met name voor huisaansluitingen). De vestigingen hiervan zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 500 professionals. Kijk voor recente projecten op onze site www.vshanab.nl of op YouTube https://youtu.be/ESNBrr3aEdg

Interesse? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+