icon-arrow-right
Home Leerling Pijpfitter - Warmte/Leidingen/Boren (regio Rotterdam)

Leerling Pijpfitter - Warmte/Leidingen/Boren (regio Rotterdam)

Visser & Smit Hanab bv29.02.20 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-07-10

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerling pijpfitters regio Rotterdam en Groningen. Wil jij het vak leren in de praktijk in combinatie met school (BBL traject niveau 2 of 3) dan zoeken wij jou. Het opleidingstraject start in 1e kwartaal 2020, je start samen in een groep met andere leerling pijpfitters. Dit unieke opleidingstraject bieden wij samen met onze collega’s van Workforce aan. Je kan ieder moment in dienst treden en je werk - leer traject starten in januari 2020.


Vakmanschap vinden wij zo belangrijk dat wij onze eigen Vakschool hebben, hoe uniek is dat! Je werkt bij ons 4 dagen in de praktijk, je werkt meteen mee in de mooie projecten die wij maken. Daarnaast volg je 1 dag in de week scholing in onze eigen Vakschool. Na 1 jaar (BBL niveau 2) of 2 jaar (BBL niveau 3) heb je veel praktijkervaring opgedaan en sluit je dat af met een officieel MBO diploma. Daarnaast volg je ook trainingen als bijvoorbeeld Flensmonteur. Je krijgt uiteraard een mooi salaris voor 5 dagen in de week.


Wat ga je leren als leerling pijpfitter: het leren slijpen van leidingen, plaatsen van supporting, tekening lezen, het op de juiste plaats aanbrengen van de leidingen en inmeten. Uiteraard krijg je hiervoor de begeleiding op de werkplek van ervaren collega’s. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden is veiligheid het belangrijkste!


Wat verwachten wij van jou: 100% motivatie, affiniteit met techniek, minimaal 18 jaar (heeft te maken met onze werkzaamheden) en in bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer. Als je al enige ervaring hebt, top, ook dan kan je solliciteren.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+