icon-arrow-right
Home Leerling pijpfitter (werken en leren) Industrie Halfweg

Leerling pijpfitter (werken en leren) Industrie Halfweg

Visser & Smit Hanab bv31.01.20 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-09-09

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerling pijpfitters regio Halfweg/ Amsterdam. Wil jij het vak leren in de praktijk in combinatie met school (BBL traject niveau 2 of 3) dan zoeken wij jou. Als je al enige ervaring hebt, top, ook dan kan je solliciteren. Het opleidingstraject start in maart 2020, maar je kan al eerder bij ons beginnen met werken. Graag komen we al op korte termijn met je in gesprek en kan je ook een praktijksessie bij ons volgen om te kijken of je het vak van fitten echt bij jezelf vind passen. Op 7 december a.s. kan je ook vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze Vakschool in Schiedam, voor meer info zie de foto hieronder. Dit unieke opleidingstraject bieden wij samen met onze collega's van Workforce aan.

Vakmanschap vinden wij zo belangrijk dat wij onze eigen Vakschool Industrie hebben, hoe uniek is dat! Je werkt bij ons 4 dagen in de praktijk, je werkt meteen mee in de mooie projecten die wij maken. Daarnaast volg je 1 dag in de week scholing in onze eigen Vakschool. Na 1 jaar (BBL niveau 2) of 2 jaar (BBl niveau 3) heb je veel praktijkervaring opgedaan en sluit je dat af met een officieel MBO diploma. Daarnaast volg je ook trainingen als bijvoorbeeld Flensmonteur. Je krijgt uiteraard een mooi salaris voor 5 dagen in de week.

Wat ga je leren als leerling pijpfitter: het leren slijpen van leidingen, plaatsen van supporting, tekening lezen, het op de juiste plaats aanbrengen van de leidingen en inmeten. Uiteraard krijg je hiervoor de begeleiding op de werkplek van ervaren collega's. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden is veiligheid het belangrijkste!

Wat verwachten wij van jou: 100% motivatie, affiniteit met techniek, minimaal 18 jaar (heeft te maken met onze werkzaamheden) en in bezit van Rijbewijs B.

 

 


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+