Home Logistiek medewerker in Hoogeveen

Logistiek medewerker in Hoogeveen

Visser & Smit Hanab bv28.06.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-05-17

Gezocht voor onze locatie Hoogeveen; een logistiek medewerker die ons helpt om de groei in de veranderende energiemarkt bij te kunnen houden. In Hoogeveen zit ons logistiek centrum voor de regio Noord/Oost Nederland. Vanuit het logistiek centrum bieden wij een gedegen ondersteuning in de uitvoeringsteams, zodat wij ondergrondse infrastructuur efficiënt en klantgericht kunnen aanleggen en onderhouden. Visser & Smit Hanab bestaat 150 jaar en is nog steeds een jong innovatief bedrijf! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels.

Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, ook binnen VolkerWessels bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·        25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

·        Een goede pensioen regeling

·        Een marktconform salaris

·        ICT middelen om je functie succesvol uit te kunnen voeren

·        Reiskostenvergoeding

·        Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool

Je werkzaamheden als logistiek medewerker zijn:

·        Het klaarzetten van gereedschap, materieel en materiaal.

·        Je voert ingangscontrole uit bij leveranties (manco’s in leveringen, controle werking bij retouren, opvoeren van (pak)bonnen in de computer)

·        Incidenteel bezorg je materialen bij de ploegen

·        Het laden en lossen van de vrachtauto’s met behulp van een heftruck

·        In kunnen springen bij ad-hoc vragen die vanuit de uitvoerder/ploeg komt

Wat breng je mee als logistiek medewerker:

·        MBO werk- en denkniveau

·        Je hebt affiniteit met techniek; materieel/materiaal. Je bent flexibel, het team bestaat uit 4 medewerkers en we doen het samen

·        Vereist: een B rijbewijs en een VCA basis certificaat. Een heftruck certificaat is een pré.

Wie zijn wij: Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit distributie richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor gas, water en warmte (met name voor huisaansluitingen). De vestigingen hiervan zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 500 professionals. Kijk voor recente projecten op onze site www.vshanab.nl of op YouTube https://youtu.be/ESNBrr3aEdg


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+