icon-arrow-right
Home Maintenance Coördinator

Maintenance Coördinator

Volker Energy Solutions31.05.20 Calculatie / Werkvoorbereiding

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-12-24

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Zoek dan niet verder en wordt bij Volker Energy Solutions Maintenance Coördinator. Als Maintenance Coördinator werk je voor verschillende klanten met diverse onderhoudscontracten, op verschillende locaties en werk je elke dag aan nieuwe vraagstukken en uitdagingen.

Je bent verantwoordelijk voor

Jij zorgt ervoor dat de gewenste doelstellingen worden behaald door het onderhoud op de juiste manier in te richten en uit te laten voeren. Dit lukt je doordat je als maintenance coördinator:

 • de werkvoorbereiding op je neemt, van offerte tot nazorg;
 • zelfstandig onderhoudsprojecten coördineert;
 • de tactische schakel bent tussen maintenance management en uitvoering.

Je houdt je dagelijks bezig met:

 • Het maken en coördineren van (dag)planningen;
 • Het opstellen van werkvergunningen, TRA’s en spanningsvrijverklaringen;
 • Het maken van werkinstructies, werkopdrachten, tekeningen, handleidingen, vergunningen en het opstellen van werkpakketten;
 • Het aanvragen en beoordelen van offertes, inkopen en/of afroepen hiervan;
 • Het controleren of de rapportages uit het veld kwalitatief voldoende zijn;
 • Het coördineren van de vereiste veiligheidsmaatregelen conform wet -en regelgeving en het bewaken van de naleving van de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen;
 • Klantcontact onderhouden. Opdrachtgever adviseren en wensen inventariseren en de uitvoering van deze afspraken coördineren.

Wat breng je mee?

JES - Beheer & Onderhoud

Door jouw inzet kunnen beheer & onderhoudswerkzaamheden efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Als maintenance coördinator draag je zorg voor de uit te voeren werkzaamheden op het gebied van (on)gepland onderhoud.

Ook het coördineren van onze werken, installaties en apparatuur op werktuigbouwkundig, elektro- en instrumentatie technisch, bouwkundig en civieltechnisch gebied behoren tot je taken. Je doet dit op een slimme manier, zodat het onderhoud een minimale impact heeft op de bedrijfsvoering.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als maintenance coördinator. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk ben je ondernemend en resultaat gedreven. Daarbovenop:

 • MBO+ of HBO afgerond op gebied van WTB, Elektrotechniek of technische bedrijfskunde. En aantoonbaar werkervaring op HBO niveau.
 • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring in onderhoud of relevante ervaring in de technische industrie.
 • Je hebt ervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider, onderhoudscoördinator of maintenance engineer.
 • Kennis op het gebied van werktuigbouw, civiele techniek en elektrotechniek.
 • In bezit van VCA-VOL (of bereid dit te behalen).
 • Goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal in spraak en schrift.
 • Verder heb je een hoog veiligheidsbewustzijn, ben je resultaatgericht, kritisch wanneer nodig en oplossingsgericht.


Tijdelijke opdracht: start november 2019 / december 2019 t/m juni 2020.

Waar ga je werken?

Werken voor Volker Energy Solutions betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van energie infrastructuren. Zo is Volker Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energie opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen Volker Energy Solutions. Wij hebben een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Medewerkers zijn trots om bij Volker Energy Solutions te werken. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Volker Energy Solutions is een dochteronderneming van Visser & Smit Hanab. Daarmee is het een onderneming binnen de koninklijke VolkerWessels N.V. Volker Energy Solutions omvat circa 180 medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anne Greven, Recruiter | HRM, op telefoonnummer 06 112 74 305 | E-mail: anne.greven@volker-es.nl

Meteen solliciteren? Dat doe je door hieronder je gegevens, cv en eventueel motivatiebrief achter te laten. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Een assessment en een pre-employment / VOG screening zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

+