icon-arrow-right
Home Management Assistente te Hoogeveen

Management Assistente te Hoogeveen

Visser & Smit Hanab bv30.04.20 Financieel / Administratief, Facilitair, HR

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-01-13

Visser & Smit Hanab Distributie BV zoekt een Management Assistente!


“Gezond bedrijf, stoere business, veel vakmanschap, sterke moeder”


Ben jij in staat effectief, efficiënt en discreet secretariële ondersteuning te bieden aan onze bedrijfsleider en projectleiders? Dan zoeken wij jou!


Door verschuiving in het team, is de vacature van Management Assistente in Hoogeveen ontstaan.


Als Management Assistente ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig organiseren van agenda’s, evenementen en interne en externe communicatie. Je bent een verbinder, organiseert graag en goed en voelt je hierbij als een vis in het water. Je wilt graag dat zaken binnen en namens het bedrijf professioneel zijn geregeld. Je werkt makkelijk met moderne software en schroomt niet om zelf nieuwe communicatiemiddelen te ontdekken en uit te proberen.


Wie zoeken wij: onze nieuwe Management Assistente heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent vaardig met de reguliere MS Office pakketten als Outlook, PowerPoint, Word Excel, en hebt ervaring met moderne standaard bedrijfsapplicaties.


Standplaats: Hoogeveen

Arbeidstijden: 40 uur, flexibiliteit in reizen naar onze andere locaties is vereist

Wie zijn wij: Visser & Smit Hanab, onderdeel van het VolkerWessels concern, is meer dan 151 jaar toonaangevend in de aanleg van ondergrondse kabels en leidingen. V&SH Distributie BV maakt huisaansluitingen en hoofdleidingen voor de nutsvoorzieningen (gas, water, elektra). Ook installeren we slimme energie-meters en pakken we onze rol in de energietransitie door het aansluiten van wind- en zonneparken op het elektriciteitsnet. Dat doen we met circa 1.000 gemotiveerde vakmensen.


Zin in deze uitdaging? Mail dan je CV naar c.meijburg@vshanab.nl (Recruiter Visser & Smit Hanab Distributie BV)


Wij bieden je een leuke baan in een informeel team met goede arbeidsvoorwaarden!


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+