Home Ontwerpleider Kabels en Leidingen

Ontwerpleider Kabels en Leidingen

Visser & Smit Hanab bv31.05.19 Projectmanagement, Engineering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-01-14

Voor de afdeling Engineering zijn wij op zoek naar een Ontwerpleider Kabels en Leidingen.

Als ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van de ontwerp- en engineeringsfase van ondergrondse kabel- en leidingprojecten. Van tracé tot uitvoeringsontwerp. Jij houdt je bezig met:

  • De aansturing van het team van ontwerpers;
  • De verificatie en keuring van ontwerpen en de daaraan gerelateerde documenten;
  • Het opstellen van ontwerpramingen voor de werkzaamheden;
  • De contacten met leidinggevenden en medewerkers – zoals het projectteam en de ontwerpafdeling – over de voortgang, inzet en werkmethoden.


Wie zijn wij?

Visser & Smit Hanab is dé specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.

De afdeling Engineering bestaat uit circa 40 specialisten in de vakgebieden waar Visser & Smit Hanab qua realisatie activiteiten actief is. We zijn technisch specialist, praktisch ingesteld, kunnen snel schakelen en werken met de nieuwste design software. Ook virtueel bouwen (BIM), 3D laserscanning en omgevingszaken zijn aandachtsgebieden van de afdeling.

De ideale Ontwerpleider Kabels en Leidingen

Uiteraard heb je als ontwerpleider affiniteit met het ontwerp en de aanleg van ondergrondse infrastructuur. We zoeken een collega met flink wat ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als lead engineer, projectleider of senior engineer. Kabel- of leidingprojecten kennen geen verrassingen voor jou en je hebt een sterke focus op kwaliteit én resultaat. Daarnaast haal je voldoening uit de contacten met collega’s en klanten, je bent vasthoudend en houdt gemakkelijk het overzicht in complexe situaties.

Wij bieden:

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen & door te groeien bieden wij jou onder andere:

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een mobiele telefoon en een laptop;
  • Een auto van de zaak;
  • Korting op een abonnement bij een sportschool, zodat je lekker goedkoop kan sporten!


Ben jij onze nieuwe collega? 

Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Dennis in ’t Groen – Manager Engineering – op 0650428937.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+