Home Pijpfitter Industrie Rotterdam

Pijpfitter Industrie Rotterdam

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-02-12

Als Pijpfitter voor onze industriële projecten regio Rotterdam houd jij je bezig met het zelfstandig monteren van leidingen en installaties aan de hand van isometrische tekeningen.

Dat wij jouw vakmanschap zeer belangrijk vinden blijkt wel uit het feit dat we een eigen Vakschool Industrie hebben, hierin leiden wij onze eigen pijpfitters op. Jij hebt natuurlijk al ervaring als pijpfitter, maar als je je verder wilt ontwikkelen dan kan je trainingen volgen in de vakschool.

Afhankelijk van de grote van het project werk je samen met een groep pijpfitters en lassers. Je werkt onder leiding van een voorman. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: de montage, het meten, passend maken, voorbewerken en op plaats brengen van pijpleidingen (en flenzen, appendages etc.) in de Industrie. Om dit goed te kunnen doen ben je ervaren in het tekeninglezen (isometrisch) en inmeten. Je werkomgeving is zeer divers, je gaat van project naar project. Deze vacature is voor de regio Rotterdam.

Wat breng jij mee

• Je hebt ervaring als pijpfitter en bent gewend om op industriële locaties werkzaam te zijn. Veiligheid is jou en onze prioriteit 1!

• Je bent in bezit van Basisveiligheid en rijbewijs B

Wat bieden wij

Naast een goede werksfeer (werken binnen het stoerste bedrijf), prima salaris en ruimte voor ontwikkeling en groei bestaan onze arbeidsvoorwaarden uit:

• 25 vakantiedagen

• 13 ADV dagen

• Smartphone

• Collectieve korting op abonnement bij de sportschool

Wie zijn wij

De beste werkgever in de bouw van 2017 en we vierde in 2018 ons 150-jarig bestaan. We hebben 5 businessunits ingedeeld naar de verschillende product- en dienstengroepen. De business unit Industrie richt zich op het bovengrondse leidingwerk in industriële omgevingen (binnen de hekken). De vestigingen zijn verspreid over Nederland: Europoort-Rotterdam, Geleen, Veendam en Halfweg.

Is dit iets voor jou! Reageer dan via de onderstaande button! Hopelijk spreken we je snel.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+