Home Project Assistant - Offshore Wind Farms

Project Assistant - Offshore Wind Farms

Visser & Smit Hanab bv30.09.19 Calculatie / Werkvoorbereiding, Projectmanagement

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-07-31

Maak jij werk van de Energietransitie? Wil jij als Project Assistant aan de slag in de groeiende business van Offshore Wind? Dan is dit je kans!


Laat zien wat je kan als Project Assistant Elektra bij onze afdeling Terminations.

Het aansluiten van kabels bij windmolenparken op zee is technisch en logistiek complex. Omdat bijna alle werkzaamheden op zee plaatsvinden is een optimale voorbereiding ontzettend belangrijk. Jij ondersteunt de projectleider door te zorgen dat alle processen gewaarborgd en geoptimaliseerd worden.

Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend; jij laat je als Project Assistent niet uit het veld slaan door alle wijzigingen en veranderingen. Slecht weer, een defect schip of een gewijzigde planning van de klant zijn voor jou geen probleem, maar een uitdaging.

Naast de voorbereiding en wijzigingen in de planning ben je ook bezig met het opstellen van method statements. Dit zijn de op detailniveau beschreven werkmethodes die onderdeel zijn van het contract met de klant. Daarnaast ben je bezig met het uitwerken van (technische) documentatie en verantwoordelijk voor de inventarisatie van alle gereedschappen en (werk)middelen.

Je standplaats is Papendrecht.


Wie wij zijn?

Op de afdeling Terminations werken elf mensen op kantoor waarvan er vier meestal als uitvoerder op de projecten aan de slag zijn. Daarnaast hebben we circa 100 mensen voor ons werken die glasvezel of de elektriciteitskabels prepareren, aansluiten en testen in de windmolens.


Wat breng je mee als Project Assistant?

·      Afgeronde MBO/HBO opleiding met een affiniteit voor techniek, bij voorkeur richting Elektrotechniek. MBO met werkervaring, HBO mag startend zijn op de arbeidsmarkt;

·      Beheersing van de Engelse taal in woord en schrift is noodzakelijk;

·      Een proces gedreven aanpak;

·      Je voelt je lekker in een ad hoc omgeving en je bent flexibel;

·      De wil om goed samen te werken met collega’s, leveranciers en klanten.


Wat bieden wij?

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·      38 (25+13 ADV) vakantiedagen;

·      een goede pensioenregeling;

·      smartphone en laptop;

·      reiskostenvergoeding;

·      collectieve korting op een abonnement bij een sportschool.


Visser & Smit Hanab

Wij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.


Interesse?

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer dan zo snel als mogelijk. Heb je vragen over de vacature of over de procedure? Deze kan je stellen aan Kelly van der Doelen, Recruiter via +31 613843095 of k.vd.doelen@vshanab.nl.

Voor bureaus: aan ongevraagd toegestuurde CV’s kunnen geen rechten of verplichtingen ontleend worden.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+