Home Projectcoördinator/ projectleider Industrie Rotterdam- Europoort

Projectcoördinator/ projectleider Industrie Rotterdam- Europoort

Visser & Smit Hanab bv01.11.19 Calculatie / Werkvoorbereiding, Projectmanagement

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-30

Als junior projectleider/ projectcoördinator voor onze Industriële projecten (bovengronds leidingwerk in de Industrie) regio Rotterdam- Europoort draag je zorg voor de technische en organisatorische coördinatie van een project. Je bent werkzaam op de projectlocatie en zit dicht op het werk. 

Je stuurt de werkvoorbereiding aan. In de opstartfase ben je (samen met de werkvoorbereiding) verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding denk daarbij aan: kwaliteitsplannen, V&G plannen, planning, werkplannen, bepalen werkmethodiek, opstellen budget, voorbereiding van logistiek en bouwplaatsinrichting etc. 

In de uitvoeringsfase draag je zorg voor de coördinatie van de werkzaamheden: maken van planningen, correcte en tijdige werkpakketten, inkoop- en voorraadbeheer etc. Daarnaast houd je de voortgang bij op het gebied van veiligheid, kwaliteit, kosten, productiestatus/ planning en overzie en plan je capaciteitsbehoefte van personeel, materieel/ materiaal etc.  

Je hebt afstemming met de opdrachtgever en andere stakeholders om een optimaal resultaat te halen. Uiteraard ben je in “in control” op gebied van veiligheid, kwaliteit, planning en resultaat. 

Wat breng jij mee

• HBO werk- en denkniveau bij voorkeur een technische richting

• Contractmanagement kennis 

• Ervaring in projectmanagement

• Kennis van constructiemanagement 

• Je bent daadkrachtig en besluitvaardig

Wat wij bieden

Naast een goede werksfeer (werken binnen het stoerste bedrijf), prima salaris en ruimte voor ontwikkeling en groei (ook binnen VolkerWessels) bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

• 25 vakantiedagen

• 13 ADV dagen

• Auto van de zaak

• Smartphone en laptop

• Collectieve korting op abonnement bij de sportschool 

Wie zijn wij

De beste werkgever in de bouw van 2017 en vierden in 2018 ons 150-jarige bestaan. We hebben 5 businessunits ingedeeld naar de verschillende product-en dienstgroepen. De businessunit Industrie richt zich op het bovengrondse leidingwerk in industriële omgevingen (binnen de hekken). 

Is dit iets voor jou! Reageer dan via onderstaande button! Hopelijk spreken we je snel.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+