Home Projecten planner

Projecten planner

Visser & Smit Hanab bv05.07.19 Calculatie / Werkvoorbereiding, Projectmanagement

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-05-07

Kom werken aan de energietransitie binnen onze Business Unit Elektra als Projecten planner! Klopt jouw hart sneller van het optimaal laten verlopen van activiteiten? De verbinding kunnen leggen tussen wensen en concrete doelen, maar ook begrijpen van onderliggende relaties en belangen? Wil jij mee werken aan een goede gestructureerde en logische projectaanpak? Dan hebben wij die kans voor jou. Deze functie is een uitbreiding waaraan wij behoefte hebben door de ambities van onze groeiende business unit team. 


Laat zien wat je kan als Projecten planner

Voor de tender- en projectteams stel je projectplanningen op. Je verzamelt bij verschillende personen en uit de projectdocumenten informatie en door je scherpte en focus op duidelijkheid vooraf, ben je instaat om een planning op te stellen. Duidelijkheid aan de voorkant en deze wegzetten in een planning is waar je onder andere op stuurt. Niet alleen het opstellen, maar ook het onderhouden van de planning en opstellen van managementrapportages zijn onderdeel van je werkzaamheden. Je rapporteert aan de projectverantwoordelijke. 

Doordat je continu schakelt met de diverse projectleden en moet werken aan verschillende projecten op diverse locaties tegelijkertijd is een flexibele instelling noodzakelijk.


Wie wij zijn

Met ruim 170 mensen vormen wij de business unit Elektra van V&SH. Daarmee zijn wij een betrouwbare partner in de transitie naar schone energie. De groei in onze projecten komt grotendeels door de noodzakelijke verduurzaming van energiebronnen. Binnen onze business unit zijn er diverse afdelingen; wij sluiten highvoltage kabels aan bij windmolenparken op land en op zee en bekabeling langs het spoor (VSKR). Wij zorgen voor de realisatie van ondergrondse en bovengrondse transportverbindingen voor hoogspanning, van 10 kV tot 400kV. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de aansluiting en het testen van HighVoltage netwerken. Prioriteit is dat we werken in een veilige omgeving, waarbij we samen met onze opdrachtgevers zorgen dat het werk succesvol en volgens planning gerealiseerd wordt met respect voor mens en omgeving.


Visser & Smit Hanab

Wij brengen energie. Pijpleidingen, kabels en boringen. Onze mensen ontwikkelen, bouwen en onderhouden technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor bijvoorbeeld water en energie. Daarnaast zijn wij bezig met nieuwe ontwikkelingen bijvoorbeeld op gebied van de e-transitie met meer focus op elektra en warmte en de mogelijkheden die wij kunnen bieden met onze innovatieve techniek voor het aanboren van lage temperatuur aardwarmte (LTA). Kortom wij willen voorop lopen met onze bijdrage aan een duurzame samenleving.


Wat breng je mee?

- HBO opleiding ervaring bij voorkeur richting (technische)bedrijfskunde, procesmanagement; 

- een paar jaar ervaring in projectenorganisatie (Civiel/bouw);

- ervaring met planningsprogramma’s Primavera of MS Projects;

- analytisch, abstract en creatief kunnen denken;

- nieuwsgierigheid en de wil om door te vragen;

- flexibel zijn en kennis willen verbreden;

- open en eerlijk communiceren en gewend om anderen met respect aan te spreken.


Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan voor 1 juli 2019.


Heb je vragen over de vacature? Deze kan je stellen aan Jeroen Heijkoop, Hoofd P&O Elektra, via 06-50737423 of j.heijkoop@vshanab.nl


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+