Home Projectleider Industrie Halfweg

Projectleider Industrie Halfweg

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Projectmanagement

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-27

Als Projectleider voor onze Industriële projecten regio Halfweg heb je volledig eigenaarschap over het project.

Commercieel denken en doen is belangrijk voor jou. Je bent betrokken vanaf calculatie tot oplevering van het project. Vanaf de calculatiefase heb je inbreng en denk je mee over de uitvoeringswijze. Jij stelt het projectteam samen en verzorgt de dagdagelijkse sturing aan een team van professionals, je hebt impact en durft besluiten te nemen op gebied van finance, contractmanagement en risicomanagement.

Je werkt aan mutli- en monodisciplinaire projecten waarbij jij P&L verantwoordelijk hebt. Door jouw kennis van het contract benut je kansen voor de klant en Visser & Smit Hanab en signaleer je tijdig risico’s. Je hebt voortdurend afstemming met de opdrachtgever en andere stakeholders om een optimaal resultaat te halen. Uiteraard ben je in “in control” op gebied van veiligheid, kwaliteit en resultaat.

Wat breng jij mee

• HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting werktuigbouw

• Contractmanagement kennis

• Ervaring in projectmanagement

• Kennis van constructiemanagement

• Je bent daadkrachtig en besluitvaardig

Wat wij bieden

Naast een goede werksfeer (werken binnen het stoerste bedrijf), prima salaris en ruimte voor ontwikkeling en groei (ook binnen VolkerWessels) bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

• 25 vakantiedagen

• 13 ADV dagen

• Auto van de zaak

• Smartphone en laptop

• Collectieve korting op abonnement bij de sportschool

Wie zijn wij

De beste werkgever in de bouw van 2017 en vierden in 2018 ons 150-jarige bestaan. We hebben 5 businessunits ingedeeld naar de verschillende product-en dienstgroepen. De businessunit Industrie richt zich op het bovengrondse leidingwerk in industriële omgevingen (binnen de hekken). De vestigingen zij verspreid over Nederland: Halfweg, Veendam, Europoort-Rotterdam en Geleen.

Is dit iets voor jou! Reageer dan via onderstaande button! Hopelijk spreken we je snel.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+