Home Projectleider Kabels in de Railinfra

Projectleider Kabels in de Railinfra

Visser & Smit Hanab bv30.09.19 Projectmanagement

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-07-02

Wil jij betrokken zijn vanaf de tenderfase tot en met as-built als projectleider? Zoek jij vrijheid in je werk en ben je graag bezig met oplossingen voor de klant dan is dit jouw kans.


Laat je kwaliteiten zien als Projectleider Kabels in de Railinfra 


Je werkt als Projectleider aan een grote diversiteit van multidisciplinaire kabelwerken langs het spoor in heel Nederland.

Commercieel denken en doen is voor jou belangrijk. Vanaf de tenderfase heb je inbreng in het project en denk je mee op over de uitvoeringswijze, je wordt bij het project gevraagd zodat jouw kennis toegepast kan worden. Je bent proactief in het oppakken van je rol als projectleider, je hebt de vrijheid als professional. Je werkt samen met je team en je hebt de steun van collega’s, jouw team en leidinggevende.


Vanuit jouw rol heb je te maken met veel verschillende vakgebieden als finance, contractmanagement, omgevingsmanagement en risicomanagement. Voor al deze aspecten draag jij als Projectleider de verantwoordelijkheid. Goed onderbouwde besluiten over al deze onderwerpen durf jij te nemen. Door de veranderende contractvormen is voor jou het omgevingsmanagement steeds belangrijker.

Jouw taken zijn onder andere:

·       aansturen van het team van werkvoorbereiders, uitvoerders en specialisten;

·       het managen van een aantal contracten;

·       verantwoordelijk voor veiligheid en financiën;

·       afstemmen met de klant en de andere interne en externe stakeholders.


Je werkt landelijk maar jouw standplaats is Papendrecht of Ede.

Wat breng je mee als Projectleider

·       HBO werk- en denk niveau bij voorkeur richting Techniek;

·       uiteraard ervaring in projectmanagement maar ook met de commerciële kant van het werk;

·       je voelt je op je gemak in een omgeving met korte lijnen en weinig bureaucratie;

·       je bent bekend met diverse contractvormen bij voorkeur D&C en UAV GC;

·       je bent daadkrachtig, besluitvaardig en je bent in control;

·       je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.


Wat wij bieden

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, ook binnen VolkerWessels bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:


·       38 vakantiedagen incl 13 ADV;

·       een goede pensioenregeling;

·       smartphone en laptop;

·       lease auto;

·       collectieve korting op een abonnement bij een sportschool.


Wie wij zijn als Kabelwerken Railinfra

Wij realiseren spoorkabels in allerlei soorten en maten. Voedingskabels, beveiligingskabels, bekabeling voor signaleringen, telecommunicatie, spoorwegovergangen, wisselverwarming en verlichting. Glas of koper, hoog- of laagspanning, nieuw of renovatie, met of zonder boring voor een spoorkruising. Onze projecten voeren we uit op diverse spoorlocaties door Nederland. Door de korte buitendienststellingen komt het vaak voor dat het werk ’s nachts of in het weekeinde uitgevoerd wordt.

Visser & Smit Hanab

Wij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.


Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse reageer dan zo snel als mogelijk. Heb je vragen over de functie of de procedure? Heb je vragen over de vacature of over de procedure? Deze kan je stellen aan Kelly van der Doelen, Recruiter, via +31 613843095 of k.vd.doelen@vshanab.nl


Voor bureaus: Aan CV’s die ongevraagd toegestuurd worden kunnen geen rechten en/of verplichtingen ontleend worden. 

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+