icon-arrow-right
Home Projectleider kabels & leidingen in Zuid Nederland

Projectleider kabels & leidingen in Zuid Nederland

Visser & Smit Hanab bv31.01.20 Projectmanagement

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-09-05

Gezocht voor onze locatie Echt: een Projectleider Kabels en Leidingen. Je helpt ons om de groei in de veranderende energiemarkt bij te kunnen houden. Wij ondersteunen onze klanten in ondergrondse infrastructuur oplossingen. Je werkgebied is regio Zuid Nederland, de standplaats is Echt. Visser & Smit Hanab bestaat 150 jaar en is nog steeds een jong innovatief bedrijf! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels.

Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·        25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

·        Een goede pensioen regeling

·        Smartphone en laptop

·        Auto van de zaak

·        Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool

Je werkzaamheden als Projectleider Kabels en Leidingen zijn o.a.:

·        Als Projectleider Kabels en Leidingen ben je bij Visser Smit Hanab Distributie het gezicht naar de klant toe. Jij onderhoudt de relatie met onze opdrachtgevers voor langdurige contracten. Je gaat voor veilig werken en een goede sfeer binnen jouw projectteam.

·        De Projectleider Kabels en Leidingen is verantwoordelijk voor het uitvoeringsteam. Je maakt keuzes waar het gaat om planning, organisatie, werkmethoden en inzet van mensen en middelen. Je werkt proactief, signaleert vroegtijdig knelpunten en krijgt de verantwoordelijkheid om zaken op te lossen en op een effectieve en efficiënte manier de projecten uit te voeren. Je bewaakt het financiële plaatje en zorgt voor de juiste keuze van onderaannemers. Je hebt altijd het gemeenschappelijke doel voor ogen, waardoor de uitvoering van de projecten veilig en efficiënt verloopt en je gaat voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat!

Wat breng je mee als Projectleider Kabels en Leidingen:

·        HBO werk- en denkniveau, met relevante opleidingsrichting

·        Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring binnen de ondergrondse infra/distributienetten

·        Je bent in het bezit van een B-rijbewijs en een geldig VCA-VOL diploma. Prince 2 Foundation is een pré

·        Je beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit, gecombineerd met een stevige, enthousiaste persoonlijkheid. Je weet als gesprekspartner van de bedrijfsleider je standpunten helder en overtuigend te brengen. Je bent resultaatgericht en besluitvaardig, waarbij je continu op zoek bent naar verbeteringen in de bedrijfsvoering en weet je de kansen daartoe te benutten.

Wie zijn wij: Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit distributie richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor gas, water en warmte (met name voor huisaansluitingen). De vestigingen hiervan zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 500 professionals. Kijk voor recente projecten op onze site www.vshanab.nl of op YouTube https://youtu.be/ESNBrr3aEdg

Is dit je nieuwe baan?! Reageer dan via onderstaande button! 


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+