Home Projectleider Warmte

Projectleider Warmte

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Projectmanagement, Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-07-01

Wij zoeken versterking in ons #Warmte Team, namelijk met een #Projectleider!

 

Dit team richt zich enkel op #Stadsverwarming, zowel in Projecten als Raamcontracten, in regio West. Specifiek voor de #raamcontracten is er behoefte aan versterking, we zoeken iemand met kennis en ervaring in dit type werk, en die in het bijzonder wil werken in de stadsverwarming. Wij, V&SH, geloven dat dit de toekomst is, en hebben dit in ons bedrijf ook als zodanig ingericht. Het is een zelfstandige afdeling, met standplaats Rotterdam.

De verwachtingen zijn hoog, we gaan groeien en daarbij is een kundige personeelsbezetting noodzakelijk.

Je gaat diverse projecten leiden op raamcontract, je zorgt voor de juiste certificering, bent verantwoordelijk voor veiligheid, uitvoering, finance en je team. Kan jij dit?

Reageer dan snel en kom bij ons! www.werkenbijvshanab.nl

Voor bureaus: aan ongevraagd toegestuurde CV’s kunnen geen rechten of verplichtingen ontleend worden.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+