Home Senior Werkvoorbereider Boiler Services Industrie

Senior Werkvoorbereider Boiler Services Industrie

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Calculatie / Werkvoorbereiding

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-29

Als senior werkvoorbereider Boiler Services Industrie werk je op locatie aan projecten van voorbereiding tot oplevering. Je zit dicht op het werk dus je bent op de projectlocatie werkzaam. We hebben voornamelijk projecten in de regio Zeeland/ Moerdijk en Rotterdam. Als 1e project ga je ingezet worden regio Middelburg.

De afdeling Boiler services houdt zich bezig met onderhoud en revisies van (industriële) fornuizen en boilers. Als werkvoorbereider vertaal jij de vraag van de klant naar concreet werk. Vanaf het begin van een project ben jij als werkvoorbereider betrokken en pak je jouw verantwoordelijkheid. Je begeleidt het project van begin tot het eind en bent daarom ook op de projectlocatie aan het werk. 

Je werkt nauw samen met de projectleider en uitvoerders en zorgt dat alles goed geregeld is. 

Je werk is zeer divers en bestaat o.a. uit:

• Opstellen van de kwaliteits- en V&G plannen

• Samenstellen van werkpakketten en deze volgens planning uitgeven aan de uitvoering. Daarnaast houd je je bezig met voorraadbeheer (bestellen/inkopen, checken) en rapporteer je productiestatus, personeel (uren), materiaal/materieel en tijd

• Coördineren van de uitbestede werkzaamheden en de contacten met onderaannemers

• Samenstellen van een correct en compleet overdrachtsdossier voor de klant

Wat breng jij mee

• MBO/ HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting werktuigbouw


Wat bieden wij

Naast een goede werksfeer (werken binnen het stoerste bedrijf), prima salaris en ruimte voor ontwikkeling en groei (ook binnen VolkerWessels) bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

• 25 vakantiedagen

• 13 ADV dagen

• Auto van de zaak

• Smartphone en laptop

• Collectieve korting op abonnement bij de sportschool

Wie zijn wij

De beste werkgever in de bouw van 2017 en vierden in 2018 ons 150-jarige bestaan. We hebben 5 businessunits ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit Industrie richt zich op het bovengrondse leidingwerk in industriële omgevingen (binnen de hekken).

Is dit iets voor jou! Reageer dan via onderstaande button! Hopelijk spreken we je snel.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+