Home Steering Engineer / Surveyor

Steering Engineer / Surveyor

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Engineering, Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-01-22

We zijn op zoek naar een Steering Engineer / Surveyor die er voor gaat zorgen dat onze boorkop nauwkeurig naar de andere kant gebracht wordt.

Visser & Smit Hanab Boren is de beste speler op de markt. We doen projecten in de Tunnelling en HDD, de laatste over de hele wereld. We hebben klanten binnen Visser & Smit Hanab en VolkerWessels maar ook volop daarbuiten. De orderportefeuille is goed gevuld, daarom zoeken we collega’s. 

Je gaat werken op verschillende boorprojecten in binnen- en buitenland. Je beschikt over een eigen bus met al het materieel dat je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren. Samen met het boorteam tref je alle voorbereidingen om te kunnen starten met de pilot-boring. Inmeten en uitzetten van enkele relevante punten hoort hier soms ook bij.

Als je lef hebt, ondernemend bent en veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan kunt, pas je in ons team

Wie zijn wij?

Visser & Smit Hanab is de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.

Wat breng jij mee?

• MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting civiele techniek of landmeetkunde;

• Affiniteit met boren;

• Je vindt het leuk om in het buitenland te werken;

• Rijbewijs B;

• Je spreekt goed Engels.

Zowel starters als juniors (max. 3 jaar werkervaring) kunnen reageren op deze vacature.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met Ruben Rothuizen – Team leader Technical Support – op het nummer 06-15055958.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+