Home Technisch Managementtrainee

Technisch Managementtrainee

Volker Energy Solutions31.12.19

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-14

Wat ga je doen?

Ben jij onze toekomstige projectmanager en wil jij meewerken aan het bevorderen van de energietransitie naar duurzame energie?

Hoe lijkt het je om te werken in een omgeving met technische geïnspireerde collega's met de mogelijkheid om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Niet alleen bezig zijn met technische uitdagingen, maar ook met leidinggeven en denken in oplossingen voor je opdrachtgever en de omgeving. In onze strategie staat de energietransitie bovenaan de agenda en wij richten ons in om klaar te staan voor de elektrificering die op grote schaal plaats gaat vinden. Heb je die ambities, sta je met beide benen in de uitdagingen van de huidige tijd en wil je graag werken aan de kant van de aannemer in projecten, dan is ons traineeship wellicht iets voor jou. Wij vinden het belangrijk dat onze toekomstige (project-)managers breed kennis maken met de technische en bedrijfskundige aspecten van zowel kleine als grote projecten. Veelbelovende potentials met de kwaliteiten om op termijn door te groeien naar (project-)managementfuncties maar die niet doorsnee denken en geïnteresseerd en betrokken met beide benen in de maatschappij staan.


Je bent verantwoordelijk voor

Kenmerken van het traineeship:

 • Het is een programma van 2×12 maanden waarbij je 4 keer bij de verschillende Business Units aan de slag gaat op onze projecten.
 • Gedurende het hele programma krijg je begeleiding van dezelfde directeur als sponsor.
 • Learning on the job; niet vrijblijvend kennismaken maar meewerken en ervaring opdoen!.
 • Opbouwen van een waardevol netwerk van collega`s, zowel binnen Volker Energy solutions, V&SH als VolkerWessels.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Instroom is het hele jaar mogelijk.


Wat breng je mee?

 • Je hebt wo of hbo met een afgeronde studierichting Werktuigbouwkunde, Civiele-, Elektro- of Energietechniek, Technische Bedrijfskunde of andere technische studie.
 • Een bredere focus dan alleen technisch, met name op gebied van duurzaamheid en omgevingscommunicatie.
 • Maximaal een half jaar werkervaring.
 • Je bent klantgericht, ondernemend en een doorzetter.
 • Daarnaast ben je resultaatgericht, vernieuwend en leergierig.
 • Aantoonbaar geschikt om verantwoordelijkheid aan te kunnen.
 • Bereid om te reizen naar de verschillende projectlocaties of op locatie te verblijven.


Waar ga je werken?

Werken voor Volker Energy Solutions betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van energie infrastructuren. Zo is Volker Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energie opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen Volker Energy Solutions. Wij hebben een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Medewerkers zijn trots om bij Volker Energy Solutions te werken. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Volker Energy Solutions is een dochteronderneming van Visser & Smit Hanab. Daarmee is het een onderneming binnen de koninklijke VolkerWessels N.V. Volker Energy Solutions omvat circa 180 medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anne Greven, Recruiter | HRM, op telefoonnummer 06 112 74 305 | E-mail: anne.greven@volker-es.nl

Meteen solliciteren? Dat doe je door hieronder je gegevens, cv en eventueel motivatiebrief achter te laten. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Een assessment en een pre-employment / VOG screening zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

+