icon-arrow-right
Home Tendermanager – Bedrijfsbureau Warmte | Leidingen | Boren

Tendermanager – Bedrijfsbureau Warmte | Leidingen | Boren

2019-12-04

Ga jij ervoor om tenders tot een succesvol einde te brengen? Dan is Visser & Smit Hanab op zoek naar jou!

Tendermanager – Bedrijfsbureau WLB (Warmte | Leidingen | Boren)

Jouw verantwoordelijkheden gaan onder andere zijn:

Als Tendermanager binnen Visser & Smit Hanab ben je verantwoordelijk voor het coördineren en succesvol afronden van het gehele tender voor multidisciplinaire en complexe projecten. Het gaat hierbij om tendervraagstukken ten aanzien van ondergrondse infrastructuur. Binnen de rol van Tendermanager kom je in aanraking met diverse contractvormen van onze opdrachtgevers. Als Tendermanager signaleer je commerciële kansen, ben je inhoudelijk scherp en weet je gedetailleerde informatie te vertalen naar klantgerichte, creatieve en commerciële teksten. Je bewaakt de voortgang van de tender in tijd, budget, kwaliteit, organisatie, scope en risico’s. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve aanbieding bestaande uit aanbiedingsdocumenten met daarbij behorende contractuele voorwaarden. Hierbij gaat het zowel om de inhoud als wel het beantwoorden van de onderliggende vraag van de klant.   

Je bent onderdeel van het team Bedrijfsbureau WLB bestaande uit 15 collega’s en rapporteert direct aan het Hoofd Bedrijfsbureau.

 

Wat breng je mee als Tendermanager?

-Afgeronde HBO opleiding;

-Kennis en ervaring van (ondergrondse) infra is een pré;

-Ervaring binnen de aannemerij met de diverse contractvormen;

-In staat zijn om wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een commerciële en klantgerichte succesvolle aanbieding;

-Je bent accuraat, creatief, een goede planner met sterke schriftelijke vaardigheden.

 

Visser & Smit Hanab Wij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.

Visser & Smit Hanab is onderdeel van de Koninklijke Volker Wessels.

 

Wat bieden wij?

Door onze medewerkers zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever in de Bouw 2018 – 2019'!

Naast een goede werksfeer met uitdagend werk, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in een prettige werkomgeving, bieden we jou onder andere:

•             25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;

•             (Interne) opleidingsmogelijkheden die voortbouwen op de ervaring en expertise die jij ons biedt;

•   Laptop en mobiele telefoon.

 

Wordt jij onze nieuwe collega?

Reageer dan zo snel als mogelijk. Heb je vragen over de vacature of over de procedure? Deze kan je stellen aan Kelly van der Doelen, Recruiter via +31 613843095 of k.vd.doelen@vshanab.nl.

Voor bureaus: aan ongevraagd toegestuurde CV’s kunnen geen rechten of verplichtingen ontleend worden.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+