Home Tracébeheerder/Toezichthouder - Pipeline Control

Tracébeheerder/Toezichthouder - Pipeline Control

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-07-31

Wil jij zelfstandig inspecties uitvoeren aan onder- en bovengrondse netten en kan jij vrijheid aan in je baan? Pipeline Control heeft een baan als Tracébeheerder/Toezichthouder voor jou!


Laat zien wat je kan als Tracébeheerder/Toezichthouder

Als Tracébeheerder/Toezichthouder binnen Pipeline Control ben je zelfstandig werkend in het veld. Je hebt oog voor de integriteit, functionaliteit en liggingszekerheid van de bij ons in beheer zijnde netten voor nu en voor in de toekomst.

Je bent betrokken bij tracécontroles voor de lopende contracten, verleggingsprojecten, Klic-afhandelingen en toezicht in het veld, het signaleren van afwijkingen in de omgeving van het net, organiseren van toolbox-meetings en het geven van veiligheidsinstructies.

Jouw belangrijkste taken zijn onder andere:

-       Stuurt aan, overlegt, ondersteunt en controleert derden (aannemers) op doelmatige wijze;

-       Trace inspecties uitvoeren;

-       Toezicht houden op werkzaamheden in de nabijheid van de door ons in beheer zijnde ondergrondse- en bovengrondse netten;

-       inmeten en uitzetten van de in ons beheer zijnde leidingen en/of kabels;

-       uitgeven van afspraakbevestigingsformulieren en controle en begeleiding van aannemers.


Wie wij zijn?

Het huidige Pipeline Line Control team bestaat uit 18 collega’s waarvan het merendeel gevestigd is op het hoofdkantoor in Papendrecht. Als tracébeheerder/toezichthouder wordt je onderdeel van een team van 3 collega’s welke zelfstandig in het buitengebied opereren. Je werkgebied ligt hoofdzakelijk in provincie Zuid- en Noord Holland.


Wat breng je mee als Tracébeheerder/Toezichthouder?

·      technisch MBO werk- en denkniveau, richting werktuigbouwkunde is een pre;

·      een 3-7 jaar onderhoudservaring met industriële installaties is gewenst;

·      in bezit van VCA VOL;

·      flexibele instelling i.v.m. meedraaien in de storingsdienst (1 week per maand);

·      goede communicatieve vaardigheden;

·      zelfstandig kunnen werken en beslissingen durven te nemen.

 

Wat bieden wij?

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·      een goede pensioenregeling;

·      smartphone en laptop;

·      reiskosten of auto afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat je rijdt;

·      collectieve korting op een abonnement bij een sportschool.


Over Pipeline Control

Pipeline Control is een beheer- en onderhoudsmaatschappij. Wij beheren en onderhouden pijpleidingen (CO2, gas, olie en water) en kabelnetten voor elektra en telecommunicatie. Met onze specialistische kennis en vaardigheden draagt Pipeline Control zorg voor de benodigde en vereiste beschikbaarheid van assets.


Interesse?

Word jij onze nieuwe collega?

Eventuele inhoudelijke vragen vooraf over deze vacature? Deze kan je stellen aan Ronald van der Sluis (Bedrijfsleider) via +31 651420213 of via r.van.der.sluis@pipeline-control.com

Heb je vragen over de procedure? Deze kan je stellen aan Patricia van Toor, P&O Manager Industrie, via +31 650225854 of p.van.toor@vshanab.nl


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+