Home Uitvoerder Boren

Uitvoerder Boren

Visser & Smit Hanab bv30.05.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-04-01

Jij zorgt dat het boorwerk op locatie voor elkaar komt! Jij regelt wat nodig is en levert het project goed en veilig af, ook in het buitenland!

In welke situatie je ook zit en waar je ook bent, jij zorgt dat het boorproject goed loopt en op tijd afgerond wordt. Samen met de projectleider, die het contractuele deel beheert en eindverantwoordelijk is en de werkvoorbereider, vorm jij het team. De projecten kunnen varieren van een aantal weken tot enkele maanden.

Jouw uitvoeringsteam bestaat per boormachine uit ongeveer 6 mensen waaronder een boormeester, een aantal riggers en een monteur. Zit je in het buitenland dan ben je aangewezen op elkaar en moet je het met jouw uitvoeringsteam doen. Je voornaamste taken zijn: het aansturen van jouw uitvoeringsteam, het bewaken van de kosten, je zorgt voor de juiste inzet van onderaannemers en leveranciers en je garandeert een veilige werkomgeving voor jouw mensen. Ons hoofdkantoor is in Papendrecht maar je werkt op de verschillende projecten in Nederland en in Europa.

WIj bieden:

  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een goede internationale vergoedingsregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV;
  • Een gunstige pensioenregeling;
  • Beschikking over smartphone, laptop en auto;

Wat vragen wij van jou?

  • In ieder geval een afgerondein de techniek web 3 of 4;
  • Ervaring met microtunneling en HDD’s is handig;
  • Kennis van bodem en ondergrond;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en bij voorkeur ook Engels;

 

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+