Home Uitvoerder Boren

Uitvoerder Boren

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-03-12

Wij zijn op zoek naar Uitvoerders voor onze boorprojecten!

Op onze projecten ben jij het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het team. Je ben inhoudelijk op de hoogte van de verschillende boortechnieken, je stuurt het team richting een kwalitatief goede oplevering van het werk, je bewaakt de kosten en je hebt veel aandacht voor veiligheid. Want we werken bij V&SH veilig of we werken niet!

In samenwerking met de projectleider bewaak je de voortgang en de planning. Je onderhoudt contact met de KAM afdeling over veiligheid en met leveranciers over bestellingen en materialen.  

Je brengt mee?

  • Kennis van én affiniteit met boortechnieken zoals Horizontaal gestuurd boren, Micro tunneling en gestuurde avegaar;
  • BHV;
  • VCA-VOL;
  • Beheersing van de Engelse taal;
  • Flexibiliteit, Lef en Ondernemerschap!


Is deze job iets voor jou? Welkom! Wacht niet langer en kom erbij.

Als je nog vragen hebt over de functie, bel dan Dirk Jan Zwartbol (Projectmanager Boren) op 06-50225874.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+