Home Uitvoerder Civiel in Papendrecht

Uitvoerder Civiel in Papendrecht

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2018-07-30

Je bent de sjaak als uitvoerder! Alles en dan ook echt alles dat met de uitvoering van het project te maken heeft, komt bij jou terecht. De leuke dingen maar ook het gezeur. Uiteraard krijg je ook de complimenten voor een goed afgerond project.

Laat zien wat je kan als Uitvoerder CivielAd hoc oplossingen bedenken voor vragen en problemen, je mannetje staan op het werk en jouw team aansturen op een duidelijke en sociale manier dat zijn de kernelementen van de functie als uitvoerder. Organiseer je eigen compliment!Voor jou is het een sport om het project binnen het budget uit te voeren en eigenlijk wil je het project voor net iets minder kunnen doen. Maar altijd zorg je dat het project naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd wordt. Samen met de werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het project, je staat er niet alleen voor.Jouw standplaats is Papendrecht maar je werkt op projecten door het hele land.

Als uitvoerderciviel ben je onder andere bezig met:

 • het aansturen van jouw team;
 • bewaken van de kosten;
 • zorgen voor de juiste inzet van onderaannemers en leveranciers;
 • zorgen voor een veilige werkomgeving voor jouw mensen.

Wie wij zijnDe afdeling Kabels binnen de business unit Elektra vormt een klein en hecht team. Dertig mensen vormen de kern van de business unit, met elkaar zorg je voor het realiseren van de omzet.  Er werken vier projectleiders die verschillen van elkaar in leeftijd, ervaring en persoonlijkheid. Dat maakt het tot een sterk team. De afdeling Kabels realiseert ondergrondse transportverbindingen voor hoogspanning, van 10 kV tot 400kV. Daarnaast zorgen wij ook voor de aansluiting en de beproeving.

Wat breng je mee als uitvoerder?

 • in ieder geval een afgeronde MBO opleiding in de techniek web 3 of 4;
 • ervaring met ondergrondse infra projecten;
 • ervaring met het bijhouden van budgetten; 
 • de wil om goed samen te werken met collega’s, leveranciers en klanten;
 • je bent sociaal, creatief en duidelijk.

Wat wij biedenNaast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

 • 30 verlofdagen;
 • 13 dagen individueel budget;
 • een pensioenregeling waarbij de werkgever 80% van de premie betaald;
 • smartphone en laptop;
 • reiskosten of auto afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat je rijdt;
 • collectieve korting op een abonnement bij een sportschool.

Visser&Smit HanabWij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water

Word jij onze nieuwe collega? Heb je interesse reageer dan zo snel als mogelijk. Heb je vragen over de vacature of de procedure? Heb je vragen over de vacature of over de procedure? Deze kan je stellen aan Stephanie van der Stap, Recruiter, via 06 - 20961475 of s.vd.stap@vshanab.nl

Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Voor bureaus: aan ongevraagd toegestuurde CV’s kunnen geen rechten en/of verplichtingen ontleend worden.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+