Home Uitvoerder Industrie/ Boiler Services

Uitvoerder Industrie/ Boiler Services

Visser & Smit Hanab bv30.06.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-01-02

Voor de afdeling Boiler Services zijn wij op zoek naar een uitvoerder. Boiler Services houdt zich bezig met onderhoud en revisies van (industriële) boilers en fornuizen. Projecten zijn voornamelijk in Noord en Zuid- Holland.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het organiseren van en leiding geven aan de dagelijkse uitvoering van projecten en/of stops. Bij een stop werk je in een hecht team en zorgen jullie er met elkaar voor dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd gereed zijn. Je zorgt ervoor dat het project binnen de gestelde bestekeisen, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt.

In het voortraject help je mee (vanuit je kennis als uitvoerder) in het calculatieproces en ondersteun je bij het maken van het plan van aanpak voor specifieke en/of bijzondere projecten zoals het in- en uithijsen van bundels van fornuizen. In de voorbereiding zorg je ervoor dat je kennis hebt van het contract, werkmap, planning en werkbegroting.

Tijdens de uitvoering zorg je voor tijdig inzet van personeel en machines, roep je materiaal/materieel af en signaleer je meer- minderwerk. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en de kwaliteit van deze werkzaamheden beoordeel je dagelijks, zo nodig stuur je bij. Je bewaakt de voortgang van het project. Tevens stuur jij de subcontractors binnen een project aan. Uiteraard bewaak je (mede) de kosten en opbrengsten van het project en heb je contact met de klant en andere projectbetrokkenen.

Als je wordt ingezet op kleine werken of je wordt opgeroepen tijdens een SOS-dienst dan ben je in staat om deze zelfstandig uit te voeren. Je kan zelf reparatiemethodes opstellen en deze overleggen met de klant en/ of NOBO.

Veiligheid is prioriteit nummer 1, je zorgt ervoor dat jij en jouw team werken volgens de veiligheid, arbo- en milieuplannen.

Wat breng jij mee

• MBO+ werk- en denkniveau (technische vooropleiding bij voorkeur Werktuigbouw)

• 5 tot 8 jaar ervaring als uitvoerder (WTB), je hebt ervaring in werken met (industriële) boilers en fornuizen

• Beheersing Engelse- en Duitse taal (voornamelijk mondeling),

• Bent bekend met lasprocedures

• In bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Naast een goede werksfeer (werken binnen het stoerste bedrijf), prima salaris en ruimte voor ontwikkeling en groei (ook binnen VolkerWessels) bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

• 25 vakantiedagen

• 13 ADV dagen

• Auto van de zaak

• Smartphone en laptop

• Collectieve korting op abonnement bij de sportschool

Wie zijn wij

De beste werkgever in de bouw van 2017 en we vieren in 2018 ons 150-jarige bestaan. We hebben 5 businessunits ingedeeld naar de verschillende product-en dienstgroepen. De businessunit Industrie richt zich op het bovengrondse leidingwerk in industriële omgevingen (binnen de hekken). De vestigingen zij verspreid over Nederland: Veendam, Halfweg, Europoort-Rotterdam en Geleen.

Is dit iets voor jou! Reageer dan via onderstaande button! Hopelijk spreken we je snel.


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+