Home Uitvoerder - Ondergrondse Infra

Uitvoerder - Ondergrondse Infra

Visser & Smit Hanab bv31.12.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-06-03

Wij zijn op zoek naar Uitvoerders!

Op onze projecten ben jij het aanspreekpunt! Je weet technisch van de hoed en de rand, maar ook stuur je het team richting een kwalitatief zeer goede oplevering van het werk, bewaak je de kosten en heb je speciale aandacht voor veiligheid! We werken bij V&SH veilig of we werken niet!

Je hebt contacten met je projectleider over de voortgang van je project, met de planning over je team, met KAM over de veiligheid, met leveranciers over bestellingen en materialen en ga  zo maar. Jij bent ervan!

Je brengt mee?

  • certificaat van Uitvoerder Gas en/of Water en/of Warmte
  • BHV
  • VCA-VOL
  • Flexibiliteit, Lef en Ondernemerschap!


Durf jij deze job aan, wees welkom wij leiden je verder op! Heb je die ervaring al en kun je zo een project doen?: Wacht niet langer en kom erbij!

Bel Marcel van Hemert (Leidingen - 0650225797) of Raymond Wessel (Warmte - 0611007108) zeker op, of stuur een berichtje naar Recruitment - k.vd.doelen@vshanab.nl

Voor bureaus: aan ongevraagd toegestuurde CV’s kunnen geen rechten of verplichtingen ontleend worden.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+