Home Vacatures Stadsverwarming - kom bij ons!

Vacatures Stadsverwarming - kom bij ons!

2019-04-01

Wij gaan ons team versterken, met de beste mensen uit de Ondergrondse Infra! 

Visser & Smit Hanab is DE aannemer die voorop gaat in de Energietransitie. Het vakgebied (stads)Warmte is zelfs een unieke afdeling met volledige focus op de nieuwe ontwikkelingen en projecten gericht op Warmte.

Ondertussen zijn we ook al volop bezig met het maken van mooie projecten en daarvoor zoeken we meer collega's met passie voor dit vak! 

De versterking zoeken we op meerdere vlakken, voor zowel het maken van onze projecten als op het voorbereiding en coördinerende vlak. Ken jij deze wereld goed, als technisch specialist, klant of leverancier? Kom eens praten! Als je lef hebt, ondernemend bent en veel vrijheid en verantwoordelijkheid aankunt das pas je bij ons.

Is dan alles nieuw? Welnee, we hebben al een geweldige club met echte vakmensen! Dit team moet echter groeien om het werk aan te kunnen!

Niet lullen maar poetsen is onze cultuur. Ons kantoor zit in Papendrecht en ook in Veendam, je werkgebied is landelijk. Je begint met een jaarcontract, maar omdat je goed bent verwachten we dat dit binnen een jaar al is omgezet naar een vast dienstverband.


Kijk niet verder, kom naar ons! Bel John Assenberg (Directeur) zeker op – 0613323451!

BW-1ster (002).png

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+