icon-arrow-right
Home Voorman Transportleidingen - regio Noord

Voorman Transportleidingen - regio Noord

Visser & Smit Hanab bv29.02.20 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-08-28

Voorman Transportleidingen

Als (meewerkend) voorman voor onze transportleiding projecten houd jij je bezig met het aansturen van fitters en lassers en werk je tegelijk mee aan het monteren van ondergrondse leidingen. We zijn op zoek naar een voorman in regio Noord (Groningen en Friesland).

Je werkt samen met de uitvoerder en jullie bepalen hoe het werk uitgevoerd moet gaan worden. Je verdeelt het werk onder je team van mensen. Je zorgt er samen met uitvoerder en werkvoorbereider voor dat alles op het werk aanwezig is (materiaal/ materieel) zodat jouw team hun werk goed en zonder faalkosten kan uitvoeren. Je levert de kwaliteit die door de klant wordt gevraagd en jij bent het voorbeeld als het gaat om veilig werken. Je motiveert jouw team van mensen om ook kwaliteit te leveren en veilig te werken. Je bent verantwoordelijk voor het invullen van dagrapporten en je signaleert en rapporteert afwijkingen welke je communiceert naar de uitvoerder.


Wat breng je mee als Voorman Transportleidingen

• Je hebt een opleiding op gebied van metaaltechniek (MBO niveau 2/ 3), aangevuld met kennis op het gebied van piping;

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van pijpfitters op leiding projecten. Je bent in het verleden zelf pijpfitter geweest en hebt dus ervaring in de montage, het meten, passend maken, voorbewerken en op plaats brengen van pijpleidingen (en flenzen, appendages etc.);

• Je bent in bezit van VCA VOL diploma en een rijbewijs B.


Visser & Smit Hanab

Wij zijn de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van o.a. stroom, olie, aardgas of water.

Visser & Smit Hanab is verkozen tot Beste Werkgever 2018-2019 door werknemers.

Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij verzekerd van de steun van een internationaal bouwconcern met meer dan 16.000 medewerkers en 120 werkmaatschappijen in Europa en Noord Amerika.


Wat bieden wij?

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:


•            38 (25+13 ADV) vakantiedagen;

•            een goede pensioenregeling;

•            smartphone en laptop/tablet;

•            auto van de zaak;

•            collectieve korting op een abonnement bij een sportschool.


Wordt jij onze nieuwe collega?

Reageer dan zo snel als mogelijk. Heb je vragen over de vacature of over de procedure? Deze kan je stellen aan Bettina van Loenhout, P&O Manager via +31 611007163 of b.van.loenhout@vshanab.nl.

Voor bureaus: aan ongevraagd toegestuurde CV’s kunnen geen rechten of verplichtingen ontleend worden.

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+