Home Werkvoorbereider Boorprojecten

Werkvoorbereider Boorprojecten

Visser & Smit Hanab bv30.05.19 Calculatie / Werkvoorbereiding

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-04-01

Werken aan projecten van voorbereiding tot oplevering, werken op kantoor en op diverse, soms internationale, locaties.

Laat zien wat je kan als werkvoorbereider Boren!

Vanaf het begin van een project ben jij als Werkvoorbereider betrokken en pak je jouw verantwoordelijkheid. Je begeleidt het project van begin tot het eind en bent daarom ook regelmatig op de diverse locaties in Nederland of West-Europa aan het werk. Je werkt nauw samen met de projectleiders en de uitvoerders en zorgt dat alles goed geregeld is, ook tijdens de uitvoering. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Gemiddeld heb je als werkvoorbereider Boren drie tot vijf projecten in verschillende stadia onder handen. Jouw werk bestaat onder andere uit het opstellen van werkplannen, aanvragen van diverse vergunningen, materieel en personeel inplannen, opstellen en bijhouden van het budget en het opleveren van het project aan de opdrachtgever.

Wat breng je mee als werkvoorbereider Boren?

- Afgeronde MBO opleiding in de techniek,

- Bij voorkeur kennis van en ervaring met civiele werken;

- ervaring met boor projecten is een pre;

- bereid om regelmatig internationaal te werken.

Wat bieden wij?

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

  • 30 vakantiedagen;
  • 13 dagen individueel budget;
  • een pensioenregeling waarbij de werkgever 80% van de premie betaald;
  • Opleidingen/cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • smartphone en laptop;
  • reiskosten of auto afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat je rijdt;
  • collectieve korting op een abonnement bij een sportschool

Heb je interesse? Reageer dan snel!

Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+