Home Werkvoorbereider in Nieuwkuijk

Werkvoorbereider in Nieuwkuijk

Visser & Smit Hanab bv28.06.19 Calculatie / Werkvoorbereiding

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-03-21

Gezocht voor onze projectlocatie Nieuwkuijk; een werkvoorbereider die ons helpt om de groei in de veranderende energiemarkt bij te kunnen houden. Vanuit Nieuwkuijk ondersteunen wij onze klanten in alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden op met name middenspanningsgebied. Visser & Smit Hanab bestaat 150 jaar en is nog steeds een jong innovatief bedrijf! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels.

Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, ook binnen VolkerWessels bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·       25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

·       Een goede pensioen regeling

·       Smartphone en laptop

·       Reiskostenvergoeding

·       Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool

Je werkzaamheden als werkvoorbereider zijn:

·       In de opstartfase van een project ben je (deel)verantwoordelijk voor het opstellen van de kwaliteits- en V&G plannen en het inrichten van de bouwplaats

·       Je voert tijd- en risicoanalyses uit en je richt de projectdocumentatie in

·       In de uitvoeringsfase van een project ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en volgens planning uitgeven van werkpakketten, het voorraadbeheer (bestellen, checken) en rapporteert op basis van productiestatus, personeel (uren), materiaal/materieel en tijd. Deze werkzaamheden voer je uit conform voorschriften en procedures vanuit ons kwaliteitsmanagement systeem.

·       Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitbestede werkzaamheden en de contacten met onderaannemer

·       Indien in het project het voorkomt, ben je verantwoordelijk in de bedrijfstelfase voor het opstellen van testplannen en de coördinatie hiervan

·       Verantwoordelijk voor, afhankelijk van de klanteis, een correct en compleet overdrachtsdossier voor de klant

·       Het onderhouden van interne en externe contacten op operationeel en/of middenkader niveau

Wat breng je mee als werkvoorbereider:

·       MBO werk- en denkniveau

·       Kennis & ervaring binnen de ondergrondse infra (het hebben van een elektrotechnische achtergrond of affiniteit met elektrotechniek is een pré)

·       Geldig VCA basis certificaat en een B-rijbewijs

Wie zijn wij: Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit distributie richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor gas, water en warmte (met name voor huisaansluitingen). De vestigingen hiervan zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 500 professionals. Kijk voor recente projecten op onze site www.vshanab.nl of op YouTube https://youtu.be/ESNBrr3aEdg


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+