icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Distributie gaat stap in de e-transitie realiseren voor Alliander

Actueel | 27 juni 2023

Wij feliciteren V&SH Distributie met het vertrouwen dat zij hebben gekregen van Alliander om te helpen bij de realisatie van de uitbreiding van energienetwerken. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de toenemende vraag naar elektriciteit gedreven door de energietransitie. Hiermee scoren wij voor maximaal 12 jaar werk in de regio's Gelderland en Noord-Holland. Dit past perfect in onze ambitie om samen met onze opdrachtgevers de energietransitie te realiseren.

Toenemende vraag naar elektra

Om aan de toenemende vraag naar elektriciteit te kunnen voldoen en de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet ook in de toekomst te garanderen zijn in Gelderland en Noord-Holland Noord netverzwaringen op het middenspanningsnet noodzakelijk.

In het kader van de programa’s NuGelre en Helix NHN werkt Alliander aan het toekomstvast maken van het energienet in Gelderland en Noord-Holland Noord door de komende 6 tot 12 jaar knelpunten in het middenspanningsnet aan te pakken. Hierbij worden kabels vernieuwd en vervangen en middenspanningsruimtes en distributiestations geplaatst en vervangen. We hebben maar liefst 2 percelen gescoord in deze grootste aanbesteding van Alliander tot nu toe. Heel trots op ons tenderteam en het team van Flux Partners. 

 

Lees verder op de site van Alliander; https://www.alliander.com/nl/nieuws/definitieve-gunning-grootste-aanbesteding-alliander-rond/