icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Boren / Horizontal Directional Drilling

Boren / Horizontal Directional Drilling

Visser & Smit Hanab beheerst als geen andere partij de techniek van horizontaal gestuurd boren (HDD) en voert over de hele wereld deze boringen uit onder rivieren, spoorlijnen en allerlei obstakels door. We stonden aan de wieg van deze ontwikkeling die kostbare open ontgravingen voorkomt. We werken met een computergestuurde boorinstallatie (rig) die de kabel, mantelbuis of pijpleiding door de grond trekt. Met een eigen team van ontwerpers, geologen, engineers, boormeesters en goed materieel zijn we klaar voor elke boring. 

Visit www.vshanabdrilling.com

Engineering & design

Niets is onmogelijk, dat is onze filosofie. Onze ervaren en vakkundige engineers vormen het hart van de boorafdeling. Ze ontwerpen de oplossing voor iedere vraag, en worden graag uitgedaagd door complexe omgevingsfactoren. Diameters van 40 tot 3000 mm, en lengtes van 10 tot voorbij 2500 m: Voor elk project vinden we een passend design. 

Electrical distribution

Voor ondergrondse kabels kunnen wij de boring realiseren, inclusief het intrekken van de mantelbuis al dan niet met een aanlanding. Bijvoorbeeld het aan land brengen van hoogspanningskabels vanaf een windmolenpark op zee. Van het ontwerp tot uitvoering, onze vakmensen denken gedurende het hele project met u mee.

Outfalls & landfalls

Visser & Smit Hanab heeft internationale ervaring met uitmondingen en aanlandingen. Naast het aan land brengen van elektriciteitskabels via mantelbuizen, doen we dit ook voor leidingen onder de zee door. Of voor uitmondingen van koelwater. We selecteren voor elk project de beste boormethode en gebruiken eigen materieel.

Voor meer informatie neem contact op met Sander Korevaar; skorevaar@vshanab.nl  +31 611007101

Onze projecten

Meer projecten

Wat wij doen