icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Industrie

Industrie

Pipelines & Industry

Werken op industriële complexen zoals raffinaderijen en tankterminals vergt vakmanschap en extra alertheid op gebied van veiligheid. ‘Achter de hekken’ werken aan installaties en leidingen voor water, olie en gas.  Visser & Smit Hanab is een vooraanstaande en bekende speler in de wereld van de industriële installaties binnen de energiesector en petrochemie. Industrie is onderdeel van de Business Unit; Pipelines & Industry.

Bovengrondse piping

Omvangrijke nieuwbouwtrajecten, uitbreidingen van bestaande installaties, aansluitingen op een bestaand leidingennet, of het modificeren van installaties. We hebben ruime ervaring, kennis en kunde in bovengrondse piping en het vernieuwen van buizenstelsels ‘achter de hekken’. Inmiddels  behoren ook het afvangen van CO2 , van stikstof met de NoNox en het inspecteren van leidingen met intelligente pigging tot onze specialisaties: We blijven innoveren.

Boiler services

Thermische installaties worden nog vaak toegepast in de energiesector. Op dit gebied heeft Visser & Smit Hanab veel expertise en ervaring in huis. Wij kunnen nieuwe installaties ontwikkelen en bestaande installaties onderhouden. Met onze vakmensen staan wij in elke fase klaar: van constructie en bouw tot revisie en modificatie van boilers. 

Multidisciplinair en Prefab

Visser & Smit Hanab levert een totaalpakket. Zo hebben we eigen engineers, die werken met moderne technieken zoals 3D laserscans. Wij leveren projectmanagers, die controle houden over het gehele project. Onze eigen vakmensen hebben ervaring met werken op grote industrieterreinen als de Botlek en Chemelot. Ook hebben we een prefab werkplaats, waar we onderdelen op maat maken en testen. Met al deze specialisten in huis maken wij van elk project een succes!

 

Teamspeler

Bouwteams en allianties: bij Visser & Smit Hanab zijn we gewend om als partners samen te werken. Met uitgebreide kennis van de industriële installaties, netwerken en onze hoge standaard op gebied van veiligheid staan we met onze vakmensen en materieel naast onze opdrachtgevers. Samen innoveren en op zoek naar complete en betaalbare installaties. Dat is onze kracht. 

Onze projecten

Meer projecten

Wat wij doen