icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Distributie, Kabels & Leidingen

Distributie, Kabels & Leidingen

Bij de business unit Distributie richten we ons op het aansluiten van huizen en bedrijven op de nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra en data. Dit deel van de ondergrondse kabels en leidingen is het domein van de regionale netbeheerders zoals bijvoorbeeld Enexis, Stedin, Liander en de waterleidingbedrijven. De netbeheerder beheert het net en Visser & Smit Hanab legt het aan of renoveert het.

Energietransitie

Als gevolg van de energietransitie moeten veel nieuwe zonne- en windparken worden aangesloten op het elektriciteitsnet van de regionale netbeheerder. Dit is een activiteit die wij binnen Business Unit Distributie uitvoeren. Zo dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

Blik op de toekomst

Om op de toekomst voorbereid te zijn, heeft deze business unit geïnvesteerd in een eigen vakschool voor het opleiden van haar monteurs. Bovendien pakt ze haar rol in een baanbrekend waterstofproject ter vervanging van aardgas in onze woonwijken. Zo blijven we innoveren en onszelf verbeteren, elke dag weer. 

Vakmanschap

Het team van Distributie is een trotse uitvoeringsclub. Veiligheid, kwaliteit, teamspirit en vakmanschap staan dagelijks centraal bij de circa 1000 collega’s die hier werkzaam zijn!

Onze projecten

Meer projecten

Wat wij doen