icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Distributie kabels & leidingen. VSKR

Distributie kabels & leidingen. VSKR

Bij de business unit Distributie richten we ons op het aansluiten van huizen en bedrijven op de nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra en data. Dit deel van de ondergrondse kabels en leidingen is het domein van de regionale netbeheerders zoals bijvoorbeeld Enexis, Stedin, Liander en de waterleidingbedrijven. De netbeheerder beheert het net en Visser & Smit Hanab legt het aan of renoveert het. VSKR staat voor Volker Stevin Kabelwerken Railinfra, verantwoordelijk voor de ondergrondse kabelinfrastructuur in de spoorbouw met eigen engineering, project- en vakmensen compleet gecertificeerd en opgeleid voor deze specifieke tak van kabelwerken.

Energietransitie

Als gevolg van de energietransitie moeten veel nieuwe zonne- en windparken worden aangesloten op het elektriciteitsnet van de regionale netbeheerder. Dit is een activiteit die wij binnen Business Unit Distributie uitvoeren. Zo dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

Blik op de toekomst, vakmanschap

Om op de toekomst voorbereid te zijn, heeft deze business unit geïnvesteerd in een eigen vakschool voor het opleiden van haar monteurs. Bovendien pakt ze haar rol in een baanbrekend waterstofproject ter vervanging van aardgas in onze woonwijken. Zo blijven we innoveren en onszelf verbeteren, elke dag weer. 

Het team van Distributie is een trotse uitvoeringsclub. Veiligheid, kwaliteit, teamspirit en vakmanschap staan dagelijks centraal bij de circa 1000 collega’s eigen en inleen, die hier werkzaam zijn!

Volker Stevin Kabelwerken Railinfra

Trein, metro en tram en bijbehorende ondergrondse infrastructuur. Dit is het snijvlak waarin Volker Stevin Kabelwerken Railinfra opereert. Als onderdeel van zowel Visser & Smit Hanab, met al haar kennis in energienetwerken en VolkerRail, volledig thuis in de spoorbouw is VSKR een combinatie van beiden.

Over VSKR

Onze projecten

Meer projecten

Wat wij doen