icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Hertumweg Goes

VSKR aan het werk bij spoorverdieping

Na maanden lange voorbereiding is, in goede samenwerking met onze opdrachtgever Gebr. De Koning bv, in het weekend week 15 de realisatie geweest van de onderdoorgang Hertumweg te Goes. In opdracht van de Gemeente Goes heeft ProRail de realisatie van het verdiept aanbrengen van de gelijkvloerse spoorkruising voorbereid en uitgewerkt, waardoor er een veiliger en betere doorstroming plaats vindt van het wegverkeer.  

Veilig inrijden viaducten

In de voorbereiding zorgde VSKR voor het vrijgraven, inpakken in beschermende buis en fiksere van de 71 stuks bestaande kabels, waaronder een 10.000 Volt, 3 .000 Volt en glasvezelsverbindingen. Tijdens de buitendienststelling waren onze collega’s verantwoordelijk voor het op veilige afstand houden van deze bestaande spoorse infra tijdens het inrijden van twee stuks viaducten.

Definitieve route spoorinfra volgt

Aansluitend werd in deze buitendienststelling weekend deze terug geplaats in de speciaal daarvoor geconstrueerde kabelgoten.
Om de veiligheid te waarborgen hebben onze collega’s een Schakelopdracht uitgevoerd waarbij alle elektrische spanning van deze kabels tijdelijk hebben omgeleid. Na de afbouw van de viaducten moeten wij begin 2020 de bestaande spoorse infra in de definitieve route plaatsen voor en na de viaducten.

 

Voor informatie over VSKR mail naar Jeroen Bolman, j.bolman@vskr.nl