icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Traineeship

Ben jij net afgestudeerd, ondernemend van aard en bezit je een flinke portie energie? Ben je geïnteresseerd in meer dan technische uitdagingen, betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en met name de energietransitie? Wij zoeken veelbelovende potentials met de kwaliteit om op termijn door te groeien naar (project)managementfuncties. Heb je deze ambities en wil je meewerken aan het realiseren van de omslag naar duurzame energie en duurzaam gebruik van energie, dan is ons traineeship iets voor jou!

Wie zijn wij?

Als groot leiding- en kabelbedrijf en specialist op gebied van Hoogspanningsinfra staat de realisatie van de energietransitie centraal in onze strategie. Wij zijn zo ingericht dat we klaar staan voor de verduurzaming die op grote schaal plaats gaat vinden. Zo hebben we drie Business Units: Pipelines & Industry, Distributie en Volker Energy Solutions en een eigen Boorteam voor gestuurde boringen. Engineering doen we voornamelijk zelf, met meerdere grote teams geïntegreerd in de afdelingen. Wij werken door heel Nederland en hebben ons hoofdkantoor in Papendrecht, maar het werk gebeurt uiteraard buiten op de projecten, klein en groot. Je krijgt de mogelijkheid om een waardevol netwerk van collega`s op te bouwen, zowel binnen Visser & Smit Hanab als binnen VolkerWessels ons moederconcern met wel 17.000 medewerkers. Je kunt je aansluiten bij Jong VolkerWessels, een actief netwerk van jonge professionals vanuit alle pijlers van het concern. Dit biedt de mogelijkheid om je breder te ontwikkelen, kennis en ideeën uit te wisselen en je netwerk te vergroten.

Wie zoeken wij?

  • Afgeronde WO of HBO studie in een technische richting
  • Ambities om door te groeien naar Project Management functies
  • Drive en ondernemerschap, verder kunnen denken dan bestaande oplossingen 
  • Betrokkenheid bij klant, omgeving en maatschappij
  • Leidinggevende kwaliteiten
  • Jij bent bereid met je laarzen in de modder te staan, om mee te maken wat er buiten gebeurt en te begrijpen hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden

Leer ons hele bedrijf kennen

Gedurende je traineeship ga je aan de slag gaat bij onze verschillende Business Units in verschillende functies. Het traject is individueel en gebaseerd op jouw ontwikkeling, met een continue instroom mogelijkheid gedurende het hele jaar. Daarna stroom je uit in een (project)management functie op basis van je ervaringen, inzichten en prestaties gedurende de periode van je traineeship.

Interesse? Mail naar Laura Jacobs; ljacobs@vshanab.nl