icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Visie & Missie

De wereld is hard aan het veranderen. De missie van Visser & Smit Hanab is om binnen deze veranderingen samen met onze opdrachtgevers te werken aan de energietransitie. Er moet in 2050 een veilige, betrouwbare en betaalbare CO2 arme energievoorziening zijn. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. Visser & Smit Hanab heeft hierop vanuit overtuiging, sense of urgency en de wil hieraan een bijdrage te leveren, haar strategie voor de komende jaren gebaseerd.

Visie

De komende 5 jaar richten wij ons verder op de implementatie van de energietransitie met eigen vakmensen en specialisten. Visser & Smit Hanab is de beste aannemer hiervoor en kan haar opdrachtgevers een complete en integrale maatwerk oplossing bieden door samenwerking met andere VolkerWessels ondernemingen. Wij focussen op kwaliteit en werken Veilig, Duurzaam en Integer. Onze aandacht ligt op verdere digitalisering van onze Engineering inclusief BIM (3D modeling), op digitalisering van onze business processen en op de digitale interactie met onze klanten, opdat onze klanten zich beter en sneller kunnen concentreren op de energietransitie uitdagingen waar zij voor staan.

Hoe pakken wij het aan

Onze scope kan afhankelijk van de klantvraag de hele breedte van een project zijn, te beginnen bij ontwerp, engineering en vervolgens uitvoering, beheer en onderhoud. Onze missie is het realiseren van de energietransitie naar schonere en duurzame energie samen met onze opdrachtgevers. Visser & Smit Hanab is georganiseerd voor de vervanging van gas door elektra, het aanpassen van bestaande netwerken voor nieuwe energiebronnen en de aanleg van warmtenetwerken met onze afdelingen Elektra en Warmte en een eigen engineering afdeling. Wij zijn betrokken bij de bekabeling van off- en onshore windmolenparken, zonneparken en het aanpassen van gasinstallaties en waterstofleidingen, vaak in samenwerking met andere VolkerWessels bedrijven. Met de overname van Volker Energy Solutions in 2018 (destijds Joulz Energy Solutions) hebben we onze elektra activiteiten uitgebreid met een slimme project- en engineersclub in de complexe wereld van midden en hoogspanningsinstallaties.

Betrouwbare partner en VolkerWessels vakschool

Van ontwerp en engineering tot constructie, onderhoud en asset management. Bij Visser & Smit Hanab leveren we niet alleen hoogwaardige verbindingen en installaties op, we onderhouden ze ook. Maar dat kunnen we niet alleen. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is van groot belang. Een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen staan hierin centraal. Wie de opdrachtgever ook is, we verbinden ons altijd met dezelfde overtuiging en gedrevenheid aan een project, mits het veiligheidsregime en de visie op Veilig Werken overeenkomt met die van Visser & Smit Hanab. We steken veel tijd en energie in ontwikkeling van nieuwe oplossingen gebaseerd of vooruitlopend op de klantvraag. Bovendien zorgen we voor continuïteit in ons vakmanschap door opleiding en kennisoverdracht aan te bieden. In 2017 zijn wij begonnen met het incompany opleiden van onze monteurs en vaklieden en inmiddels is dit uitgegroeid tot een echte VolkerWessels vakschool in Schoonebeek.