icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Visie & Missie

De wereld is hard aan het veranderen. Het doel van Visser & Smit Hanab is om binnen deze veranderingen samen met onze opdrachtgevers te werken aan de energietransitie. Er moet in 2050 een veilige, betrouwbare en betaalbare CO2 arme energievoorziening zijn. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. Visser & Smit Hanab heeft hierop vanuit overtuiging, sense of urgency en de wil hieraan een bijdrage te leveren, haar strategie voor de komende jaren gebaseerd.

Profiel

Al meer dan 150 jaar realiseert Visser & Smit Hanab samen met haar opdrachtgevers onder- en bovengrondse infrastructuur en installaties op gebied van energie, elektra, water en industrie. Wij onderscheiden ons door te werken met de beste eigen vakmensen zoals laag- midden en hoogspanningsmonteurs, fitters en lassers. Daarnaast hebben we een eigen in company engineeringsclub van 40 man met geavanceerde specialistische kennis en de modernste 3D scanapparatuur. Onze vakmensen zorgen er samen met een toegewijd netwerk van leveranciers en onderaannemers voor dat wij veilig, op tijd en binnen het budget de klus klaren. Met respect voor mens en omgeving. Wij kenmerken ons door gedurfd ondernemerschap en in elke laag van de onderneming schuwen we de uitdaging niet om op basis van een fair contract baanbrekend werk aan te nemen en uit te voeren.

Hoe pakken wij het aan?

Onze scope kan afhankelijk van de klantvraag de hele breedte van een project zijn, te beginnen bij ontwerp, engineering en vervolgens uitvoering, beheer en onderhoud. Onze missie is het realiseren van de energietransitie naar schonere en duurzame energie samen met onze opdrachtgevers. Visser & Smit Hanab is georganiseerd voor de vervanging van gas door elektra, het aanpassen van bestaande netwerken voor nieuwe energiebronnen en de aanleg van warmtenetwerken met onze afdelingen Elektra en Warmte en een eigen engineering afdeling. Wij zijn betrokken bij de bekabeling van off- en onshore windmolenparken, zonneparken en het aanpassen van gasinstallaties en waterstofleidingen, vaak in samenwerking met andere VolkerWessels bedrijven. Met de overname van Joulz Energy Solutions in 2018 (nu Volker Energy Solutions) hebben we onze elektra activiteiten uitgebreid met een slimme project- en engineersclub in de complexe wereld van midden en hoogspanningsinstallaties.

Betrouwbare partner en eigen vakschool

Van ontwerp en engineering tot constructie en onderhoud. Bij Visser & Smit Hanab leveren we niet alleen hoogwaardige verbindingen en installaties op, we onderhouden ze ook. Maar dat kunnen we niet alleen. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is van groot belang. Een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen staan hierin centraal. Wie de opdrachtgever ook is, we verbinden ons altijd met dezelfde overtuiging en gedrevenheid aan een project, mits het veiligheidsregime en de visie op Veilig Werken overeenkomt met die van Visser & Smit Hanab. We steken veel tijd en energie in innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen gebaseerd of vooruitlopend op de klantvraag. Bovendien zorgen we voor continuïteit in ons vakmanschap door opleiding en kennisoverdracht aan te bieden. In 2017 zijn wij begonnen met het incompany opleiden van onze monteurs en vaklieden en inmiddels is dit uitgegroeid tot een echte Visser & Smit Hanab vakschool met vestigingen door het land.