icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kernwaarden

Waarde toevoegen op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied. Dat is de ambitie van Visser & Smit Hanab. Wij beseffen dat onze activiteiten van invloed zijn op de samenleving. We doen er alles aan om te zorgen dat aan het eind van de werkdag iedereen weer gezond en veilig naar huis gaat. We vinden het belangrijk dat we de wereld beter achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen.

Veiligheid

Veiligheid is zonder meer onze belangrijkste kernwaarde. Iedereen is verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega’s en anderen. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor een veilige omgeving in alle opzichten met respect voor elkaar en voor alles om ons heen. We werken veilig of we werken niet. Iedere medewerker heeft op zijn telefoon de VolkerWessels WAVE app waarmee we meldingen kunnen doen van onveilige handelingen en situaties. De kunst is ook om het samen te doen, elkaar durven aan te spreken maar ook elkaar complimenten geven! V&SH is er trots op dat zij voor haar hele organisatie in het bezit is van positie 4 op de veiligheidsladder.

Duurzaamheid

Wij willen bijdragen aan een betere levenskwaliteit voor mens en dier met respect voor het milieu. Wij proberen onze Carbon Foodprint te reduceren en mee te werken aan een circulaire economie door beperking van afval en hergebruik van materialen.

Integriteit

We werken integer en professioneel. Van iedereen in onze organisatie en van onze onderaannemers en ketenpartners verwachten wij integer handelen.