icon-arrow-right
HomeOver onsVolkerWessels

De kracht van VolkerWessels

Visser & Smit Hanab is een volledig zelfstandige onderneming maar maakt deel uit van het hechte, interne netwerk van Koninklijke VolkerWessels N.V., beursgenoteerd sinds 2017. Meer dan 16.000 collega's werken in meer dan honderdtwintig werkmaatschappijen en vestigingen in de eerder genoemde landen. De kracht van VolkerWessels: de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. VolkerWessels heeft als kernwaarden Veiligheid, Integriteit en Duurzaamheid en wil bijdragen aan het verhogen van de levenskwaliteit voor mens en omgeving.

 

Het VolkerWessels Duurzaamheidsverslag en meer informatie over de missie, strategie en projecten van het concern zijn te vinden op de website van VolkerWessels

Beursgang

About VolkerWessels

VolkerWessels is a leading international listed company that operates according to the 'think global, act local' principle. VolkerWessels is active in the Netherlands, the United Kingdom, North America and Germany and has over 120 local operating companies and around 16,700 employees. VolkerWessels plays a key role in society with projects and services that contribute sustainably to the living environment. We build on living, working and mobility. Total revenue in 2018 was € 5,924 million and orderbook amounted to € 8,924 million at year-end 2018.

 

+