icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De kracht van VolkerWessels

Visser & Smit Hanab is een volledig zelfstandige onderneming, maar maakt deel uit van het hechte, interne netwerk van het Koninklijke VolkerWessels N.V. Meer dan 16.000 collega's werken in meer dan honderdtwintig werkmaatschappijen en vestigingen. De kracht van VolkerWessels: de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiƫle positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. VolkerWessels heeft als kernwaarden Veiligheid, Integriteit en Duurzaamheid en wil bijdragen aan het verhogen van de levenskwaliteit voor mens en omgeving.

Meer informatie

Het VolkerWessels Duurzaamheidsverslag en meer informatie over de missie, strategie en projecten van het concern zijn te vinden op de website van VolkerWessels.