icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De kracht van VolkerWessels

Visser & Smit Hanab is een zelfstandige onderneming en maakt deel uit van het VolkerWessels concern onder de pijler Energie. VolkerWessels is een trots, lokaal betrokken en financieel gezond familiebedrijf, met een lange historie. De oplossingen die wij realiseren voor wonen, werken en mobiliteit, gaan een leven lang mee. We denken niet in jaren, maar in generaties. Het is onze missie en drijfveer om te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Als Nederlands bouwconcern beschikt VolkerWessels over de middelen en mogelijkheden om aan deze ambitieuze doelstelling te werken. Met al onze ondernemingen zijn wij namelijk in staat om, in constructieve samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, een volledig functionerende leefomgeving te creëren. Duurzaam, innovatief en toekomstgericht.

Meer informatie over VolkerWessels

VolkerWessels voert per jaar circa 25.000 projecten uit. De invullingen van al deze projecten dragen bij aan onze doelstelling om in 2030 emissievrij te werken. Naast het werken aan projecten neemt VolkerWessels ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Voorbeelden hiervan zijn VolkerWessels Inclusief en het steunen van Stichting Jarige Job.   

 

Meer informatie over de missie, strategie en projecten zijn te vinden op de website van VolkerWessels.