icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Eerste paal geslagen voor eerste WarmtelinQ pompstation

Actueel | 12 september 2023

De eerste paal is geslagen en daarmee is het startsein gegeven voor de aanleg van het eerste WarmtelinQ pompstation in Delft.

Duurzame warmtevoorziening

WarmtelinQ is de regionale hoofdtransportleiding door Zuid-Holland. WarmtelinQ realiseert een duurzame warmtevoorziening door gebruik te maken van restwarmte uit de Rotterdamse Haven. De aanleg van de warmteleidingen is in volle gang en nu is ook gestart met het bouwen van het eerste pompstation van de in totaal elf benodigde pompstations om het warme water naar de aangesloten woningen en bedrijven te transporteren.

In opdracht van WarmtelinQ bouwt Visser & Smit Hanab Pipelines & Industry samen met partners Van Hattum en Blankevoort, Homij en Stork, a Fluor Company de complete pompstations. We kijken uit naar een goede samenwerking!