icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Jeff Gase: Op het goede spoor

Actueel | 28 februari 2024

Nieuwe stations, de toevoeging van stukken spoorrails en het gereedmaken van de infrastructuur langs het spoor voor het nieuwe treinbeveiligingssysteem van ProRail. Het is koren op de molen van Volker Stevin Kabelwerken Railinfra, gespecialiseerd in spoor­gerelateerd infrawerk en onderdeel van zowel Visser & Smit Hanab als van VolkerRail.

Omvang railprojecten zet markt aan tot samenwerking

Nieuwe stations, de toevoeging van stukken spoorrails en het gereedmaken van de infrastructuur langs het spoor voor het nieuwe treinbeveiligingssysteem van ProRail. Het is koren op de molen van Volker Stevin Kabelwerken Railinfra, gespecialiseerd in spoor­gerelateerd infrawerk. Projectleider Jeff Gase vertelt over de omvang van railprojecten in dit interview met Insights: ‘Er staat de komende jaren ongelooflijk veel te gebeuren op en rond het spoor en daarmee ook in de railinfra.’ De komst van het nieuwe treinbeveiligingssysteem raakt de hele spoorsector. Hierdoor kunnen onder meer treinen met een hogere frequentie over het spoor rijden en moet de komende jaren elk stukje spoor dat in Nederland ligt worden aangepast, zegt Jeff Gase: ‘En wij gaan daarvoor de kabels leggen’.

Lees hier het hele interview